O celebră artistă de la noi se căsătorește! A prins buchetul de mireasă de la nunta Irinei Deaconescu

Sâmbătă seară, în showbiz-ul autohnton a avut loc un moment cât se poate de deosebit. Este vorba despre nunta Irinei Deaconescu și a lui Cristi Manea, eveniment la care, așa cum era de așteptat, a fost plin de vedete.

Conform tradiției în timpul nunții, la un moment dat, Irina a aruncat buchetul, buchet care a fost prins tot de o vedetă de la noi foarte cunoscută, și anume Jo.

Momentul a fost cumva amunzant pentru că Jo nu se aștepta deloc ca buchetul care poartă atâtea superstiții va ajune la ea în brațe. Imediat după, artista l-a etichetat pe iubitul ei, lăsând astfel de înțeles că este pregătită să îi devină soție. Acum, dacă va urma sau un o altă nuntă în showbiz, rămâne de văzut.

Ce vedete au participat la nunta lui Cristi cu Irina

Jo nu se aștepta să prindă buchetul / foto: arhivă personală
Jo nu se aștepta să prindă buchetul / foto: arhivă personală

Printre cei care au fost responsabili cu atmosfera la marea nuntă se află Roxen, artista fiind cea care i-a emoționat pe invitați cu piesele sale speciale și pline de sentimente de dragoste profundă.

Totodată, „vibe-ul” petrecerii a mai fost întreținut de Oana Radu, Antonia, Alex Velea, Tzancă Uraganu, și mulți alții.

Toți invitații prezenți la nunta fotbalistului cu influencerița s-au distrat pe cinste alături de fericiții miri, indiferent de muzică.

Irina Deaconescu: „Îmi doresc să fie totul pe placul meu”

Irina Deaconescu și fotbalistul Cristian Manea au decis să facă nunta la malul mării, într-un cadru desprins dintr-un cadru de poveste. 

Înainte de nuntă, influencerița anunța pe InstaStory faptul că nunta lor nu avea să fie una complicată, însă își va dori ca totul să decurgă după bunul ei plac.

De asemenea, ea și-a informat admiratorii cu privire la faptul că pe canalul ei de YouTube vor putea urmări în detaliu cum s-a desfășurat nunta.

„Nu vă gândiți că o să fie ceva complicat, dar detaliile alea mici contează. Îmi doresc să fie totul pe placul meu. Am așa o energie.

Nu cred că înțelegeți. Nu-mi vine să cred că urmează nunta mea și e mai repede decât vă așteptați, dar asta o să vedeți pe YouTube, că o să fac niște vlogguri de tip documentar, ca să vedeți cum se desfășoară totul”, spunea influencerița atunci pe InstaStory.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net