Jo și-a tăiat gușa!: „Mi-am dat palme ca Irina Loghin și nu a mers”

Ultima actualizare:

Cântăreața Jo a intrat la 28 de ani în reparații capitale! Jo, alias Ioana Anuța, a suferit prima ei intervenție estetică de amploare. Artista a scăpat definitiv de gușa pe care nu a putut să o înlăture în nici un chip printr-o altă metodă, non-invazivă. Solista se află în faza de recuperare, are dureri, dar este satisfăcută de rezultat!

img (3) jpg

Ioana Anuța, alias Jo, și-a făcut prima ei intervenție estetică. Solista era de mai mulți ani nemulțumită de gușa inestetică. A încercat toate metodele de înlăturare a acesteia, până și palmele Irinei Loghin. Nimic nu a dat rezultat.

Citește și: Jo, prima poză în sânii goi! S-au făcut cât pepenii! Imagini din vacanță!

Deși nu este deloc adepta intervențiilor estetice, Jo a apelat până la urmă la medicul estetician pentru înlăturarea gușei. Solista a suferit, în weekend, o liposucție la nivelul gușei, procedura fiind indicată persoanelor care vor să elimine “bărbia dublă” și să își schimbe cu totul înfățișarea.

Nu rata nici: Cum își păstrează Andreea Bălan tenul perfect. De la 18 ani are același ritual

Sâmbătă mi-am făcut o intervenție pentru sufletul meu. Am scăpat de gușă! Ca după orice intervenție te recuperezi mai greu, și treci prin tot felul de stări sau dureri.

Am încercat și metoda doamnei Irina Loghin și nu a mers. Mă deranja gușa! După trei zile de la intervenție totul arată wow! Sunt mega încântată de rezultat. Doctorul Delbani e singurul bărbat care mă face fericită!”, a declarat solista, imediat după intervenție.

Hai să vezi și: Adevărata față a Loredanei Groza! Diva, surprinsă nemachiată, în avion!

„Am dureri și stări de divă pe ciclu!”

Jo poartă acum o gutieră și este în perioada de recuperare, în care durerile sunt destul de mari, dar suferă fata la frumusețe, nu? Solista are însă ajutoare de nădejde în mama și sora ei, care îi suportă toate hachițele în această perioadă delicată.

Mi-am dat seama că tare nesuferită sunt atunci când nu pot să funcționez singură, la capacitate maximă. Tare greu îmi e să cer sau să accept ajutor.

Dar, tare norocoasă sunt că le am pe mama și pe sora mea să mă suporte și să mă ajute indiferent de stările mele de nervi, sau plâns, sau de divă pe ciclu. În locul lor, nu aș fi avut atâta răbdare cu mine. O să le fac câte o statuie la fiecare în parte.

Nu sunt pro operații estetice în general, în special cele făcute fără rost, dar nu mi se pare greșit să facem schimbări la noi, atâta timp câ acele schimbări ne pot crește încrederea în noi. Ne fac să ne simțim mai bine și mai puternice”, a mai spus solista, care de abia așteaptă să-și revină și să defileze mândră de nou look, la filmările pentru „Te cunosc de undeva”.

În sezonul 18 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1, Jo face echipă cu Liviu Teodorescu. Solista s-a lansat în show-biz după colaborarea cu Randi, alături de care a interpretat hit-ul „Până vara viitoare”, și a devenit cunoscută prin participarea la show-ul „X Factor”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
image
image
image
image
image
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net