Cele mai tari costume de Halloween purtate de vedetele din America. Adele și Kim Kardashian au impresionat cu ținutele alese

Ultima actualizare:

Fie că au fost la petreceri, în cluburi, sau că au mers cu copiii la colindat, și vedetele de la Hollywood s-au costumat de Halloween. Actori și actrițe, cântăreți și cântărețe, modele sau influenceri, s-au întrecut în cele mai tari ținute și i-au uimit pe fani. Adele, Kim Kardashian, Lizzo, Ed Sheeran sau Hailey Bieber se numără printre multe personalități de peste Ocean care au șocat cu costumele de Halloween purtate anul acesta.

Cele mai tari costume de Halloween purtate de vedetele internaționale /Foto: Colaj Instagram/Pixabay
Cele mai tari costume de Halloween purtate de vedetele internaționale /Foto: Colaj Instagram/Pixabay

Vedetele de peste hotare s-au întrecut și anul acesta în costume celebre de Halloween, una dintre cele mai așteptate sărbători din SUA. Celebritățile de la Hollywood s-au întrecut în idei îndrăznețe și creative pentru a ieși în evidență și au și reușit, i-au uimit pe fani! Fie că vorbim despre costume clasice, roluri celebre din filme sau despre personalități emblematice care au marcat într-un fel sau altul această lume, iată cum au arătat în acest an de Halloween cele mai cunoscute vedete de la Hollywood.

Adele s-a costumat în Morticia Addams

Adele (35 de ani), una dintre cele mai cunoscute cântărețe, a ales în acest an de Halloween să se costumeze în nimeni alta decât faimoasa Morticia Addams! A îmbrăcat o rochie neagră lungă până în podea, și-a pus o perucă brunetă lungă și machiajul emblematic al personajului fictiv din franciza „Familia Addams”. Mai mult decât atât, Adele a purtat costumul în timpul unui spectacol din Las Vegas.

Kim Kardashian, faimoasa ținută din filmul „Clueless” și Bratz

Kim Kardashian (43 de ani) i-a uimit, ca în fiecare an, pe fani cu ținuta ei de Halloween! Anul acesta, vedeta a ales să aducă un omagiu pentru celebrul film „Clueless” și s-a îmbrăcat în faimosul compleu galben al personajul Cher, jucat de actrița Alicia Silvester. Totodată, fiica ei cea mare, North, s-a costumat în Dionne.

S-a îmbrăcat și ca păpușa Bratz

Și după cum probabil majoritatea știu deja, Kim este cunoscută pentru faptul că iubește să iasă în evidență, așa că nu putea avea un singur costum de Halloween. Ea s-a costumat și în celebra papușă Bratz.

Lizzo a fost faimoasa Tina Turner

Cântăreața Lizzo (35 de ani) a onorat-o de Halloween pe celebra Tina Turner! A îmbrăcat o rochie sclipitoare și o perucă voluminoasă în stilul faimoasei artiste. Lizzo se numără printre personalitățile de peste Ocean care au fost lăudate de către fani pentru alegerea făcută anul acesta.

Kendell Jenner s-a transformat în Femeia Fantastică și Marilyn Monroe

Modelul internațional Kendall Jenner (27 de ani) a avut două ținute emblematice de Halloween. S-a transformat mai întâi în celebra Marilyn Monroe, purtând o perucă blondă și ondulată, iar după i-a uimit pe fani îmbrăcându-se în Femeia Fantastică.

Demi Lovato a fost Albă ca Zăpada 

Halooween-ul este sărbătoarea preferetă a cântăreței Demi Lovato (31 de ani). Ea s-a costumat în Albă ca Zăpada, arătând fantastic deghizată în celebrul personaj de poveste. Fanii au fost extrem de încântați de alegerea artistei, mai ales că a făcut furori în rochia cu un decolteu amețitor.

Ed Sheeran sau mai bine zis Chucky?

Dacă unele vedete de la Hollywood au ales personaje de poveste, sau personalități celebre care au rămas în inimile fanilor, cântărețul Ed Sheeran (32 de ani) a ales ceva puțin mai înfricoșător anul acesta și s-a costumat în Chucky, fiind de departe cea mai bună versiune a păpușei.

Camila Mendes, Madelaine Petsch și Lili Reinhart în Catwoman, Poison Ivy și Harley Quinn 

Actrițele cunoscute pentru celebrele roluri din serialul „Riverdale” au avut și ele o alegere interesantă în acest an de Halloween. Camila Mendes (29 de ani), Madelaine Petsch (29 de ani) și Lili Reinhart (27 de ani) au optat pentru celebrele personaje din universul DC, mai exact, ele s-au costumat în Catwoman, Poison Ivy și, respectiv, Harley Quinn.

Hailey Bierber a uimit cu transformarea ei în Carmen Electra

Hailey Bieber (26 de ani) a făcut senzație pe rețelele de socializare! Modelul internațional i-a uimit pe fani cu alegerea ei de a se transforma în Carmen Electra în rolul interpretat în filmul „Scary Movie”. Hailey a îmbrăcat un bikini albi șiun sutien cu push-up, ce i-au pus în valoare silueta de invidiat.

Paris Hilton a fost Britney Spears

Paris Hilton (42 de ani) pare că iubește mai mult ca niciodată Halloween-ul! Vedeta a les în acest an să se transforme în Britney Spears! Ea s-a îmbrăcat în hainele purtate de câtăreață s în celebrul videoclip al piesei „Toxic”, mai exact în stewardesă.

Kendall Jenner și Kylie Jenner au ales să se transforme în Sugar și Spice

Kendall Jenner și Kylie Jenner au ales ținute din seria  „Batman Forever” / Foto: Instagram
Kendall Jenner și Kylie Jenner au ales ținute din seria „Batman Forever” / Foto: Instagram

Kendall Jenner și sora ei mai mică Kylie Jenner (26 de ani) uimesc de fiecare dată cu transformările lor de Halloween. Anul acesta, cele două au ales ținute din seria „Batman Forever”, mai exact, ele au recreat look-urile lui „Sugar și Spice”. Kylie a îmbrăcat un body din piele, de culoare neagră, cu ciorapi din plasă și a purtat o perucă lungă, iar Kendall a apelat la o perucă blondă și ondulată și a îmbrăcat o lenjerie intimă de culoare albă și un halat cu pene pe deasupra.

Chloe Bailey a ales să fie Daenerys Targaryen din serialul Game of Thrones

Cântăreața Chloe Bailey, în vârstă de 25 de ani), s-a costumat anul acesta în faimoasa Daenerys Targaryen din celebrul serial „Game of Thrones”. „Sunt Khaleesi, Mama Dragonilor”, a scris artista pe pagina ei personală de Instagram.

Mariah Carey ca Jessica Rabbit

Cunoscuta „Regină a Crăciunului” a ales o ținută roșie și de Halloween! Faimoasa Mariah Carey, în vârstă de 54 de ani, s-a îmbrăcat ca personajul iconic din desene animate Jessica Rabbit. A îmbrăcat o rochie roșie strălucitoare, accesorizată cu mănuși și sandale la fel de străluciotoare, și o perucă roșcată.

Travis Barker și Kourtney Kardashian ca Beetlejuice și Lydia

Travis Barker (47 de ani) și soția sa Kourtney Kardashian (44 de ani) au ales și ei personaje puțin mai înfricoșătoare anul acesta. Cei doi s-au costumat în acest Halloween în costume inspirate din filmul „Beetlejuice”. Travis s-a îmbrăcat în Beetlejuice, iar Kourtney în Lydia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
banner jador png
banner ioana nastase png
lavinia parva jpeg
image png
oana radu colaj facebook jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
laura cosoi fetite colaj facebook jpg
banner alexia eram png
image
actualitate.net
image
actualitate.net