Cum s-au costumat vedetele de Halloween. Vezi care au fost wow și bau-bau, la propriu! Cine a speriat mai tare

Pentru că Halloween-ul a bătut la ușă, vedetele s-au întrecut în costumații și machiaje care mai de care mai înfricoșătoare sau...plăcute! Iată pentru ce ținute au optat Nicole Cherry, Anca Serea, Sore, Francisca cu TJ Miles, Alexia Eram și Roxana Ciuhulescu!

Frumoasa și talentata mămică Nicole Cherry a schimbat radical personajul anul acesta. Dacă anul trecut s-a transformat de Halloween în Cruella de Vil, anul acesta cântăreața a avut super puteri pentru că a fost cu adevărat o Wonder Woman, ținându-și în brațe și fetița de doi ani, pe micuța Anastasia, îmbrăcată în același costum dar în miniatură.

Ce nu fac TJ Miles și Francisca pentru a avea conținut de calitate pe rețelele lor de social media? Au stat cuminți aproape o zi întreagă la make-up și un shoting de zile mari, realizat special de Halloween, pentru a-și impresiona fanii, transformați în Vikings! Și le-a ieșit de minune putând câștiga astfel și titlul de cel mai tare cuplu de Halloween pentru imaginație și super make-up și costume!

Anca Serea și familia ei s-au transformat în Familia Addams

Bună dimineața de la familia Sînă-Serea aka Addams de pe plaiuri românești. Pentru că astăzi este Halloween ne place să ne bucurăm de orice moment împreună și să creăm în familie clipe memorabile, așa că ne-am costumat în această familie de poveste. Fiecare dintre noi, cu mic, cu mare,  și-a ales un costum și un machiaj și a devenit personajul preferat. Doar în alb și negru, respectând tematică. Evident, cea mai mare distracție a fost a copiilor, dar trebuie să recunosc că nici noi, cei mari, nu ne-am lăsat mai prejos... Am apelat și la câteva obiecte de recuzită de prin casă, un dovleac, un ceas, o mână, la animăluțele casei – Karma, June, și cred că am avut parte de un rezultat reușit. Desigur, nu putea lipsi de la această activitate de familie mama mea,  bunica copiilor, îngerul nostru păzitor, ajutorul de nădejde și  complicele principal la pozne...”, a transmis Anca Serea pe social media.

Sore a îmbrăcat mai întâi un costum din latex negru, accesorizat cu niște cornițe și s-a plimbat așa cu uberul prin București. Artista s-a mai lăsat apoi transformă de o întreagă echipă de stiliști și make-up artiști, a fost îmbrăcată în auriu, machiată la fel, ca o adevărată regină Cleopatra, cu o coroană aurie pe cap. ”Nu știu voi, dar îmi cam place, cred că așa ies săptămâna asta din casă!”, s-a declarat încântată cântăreața.

Alexia Eram, fiica celebrei Andreea Esca, a preferat ca anul acesta de Halloween să poarte un costum din latex și să se transforme într-o veritabilă Catwoman, mai ales că telespectatorii de la Antena 1 sunt cu ochii pe ea și pe fratele ei, Aris, în competiția „America Express”.

Roxana Ciuhulescu a fost una dintre cele mai cuminți vedete, ea optând să își pună o bentiță cu urechi de liliac chiar în sala de sport.

„Ești gata de un antrenament de speriat?”, întreabă chiar din sala de sport, de la antrenamentul de cycling, vedeta cu cele mai lungi picioare din România.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
rugaciune jpg
image
image
image
image
image
image
lavinia parva jpeg
image png
oana radu colaj facebook jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
laura cosoi fetite colaj facebook jpg
banner alexia eram png
Reese Witherspoon (4) jpg
gerard depardieu getty jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net