Céline Dion a revenit pe social media după luni întregi de tăcere!

Céline Dion, în vârstă de 54 de ani, lipsește de o bună perioadă din lumina reflectoarelor și a fost nevoită să-și amâne concertele pe care le avea programate anul acesta din cauza unor probleme de sănătate despre care nu a dorit să ofere informații suplimentare. Îndrăgita artistă a rupt tăcerea, după luni întregi în care nu a mai scrisese nimic pe contul oficial de Instagram.

Céline Dion a revenit pe social media, după luni întregi de tăcere Sursă foto: Profimedia
Céline Dion a revenit pe social media, după luni întregi de tăcere Sursă foto: Profimedia

Céline Dion se confruntă cu probleme de sănătate, însă nu dorește să ofere amănunte despre chestiunile care au împiedicat-o să-și susțină concertele programate până la finalul anului 2022. În schimb, artista a ales să distribuie un mesaj în care a adus un omagiu regretatei suverane Elisabeta a II-a. 

„Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a a fost o femeie grațioasă, elegantă, cu o bunătate extraordinară. Și-a dedicat viața serviciului public, ajutându-i pe cei năpăstuiți fără întrerupere. A fost cu adevărat o sursă de inspirație pentru putere și demnitate pentru noi toți și pierderea ei se va simți cu vârf și îndesat în întreaga lume... îi vom duce toți dorul!”, a fost mesajul scris de Céline Dion. 

Recuperarea artistei este una anevoioasă 

La începutul lunii iunie, Céline Dion îi anunțase pe fani că este nevoită să-și amâne concertele din cauza unor probleme de sănătate. Într-o intervenție în cadrul emisiunii Good Morning America, solista a subliniat că recuperarea sa durează mai mult decât ar fi anticipat. 

„Prima dată am amânat concertele din cauza pandemiei, acum problemele mele medicale mă determină să amân spectacolele și chiar să anulez unele dintre show-uri. Vestea bună e că sunt puțin mai bine, dar recuperarea mea durează destul de mult, lucru care mă frustrează”, a subliniat Céline Dion.

Mai multe detalii despre starea artistei puteți citi pe Clickpentrufemei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net