Celine Dion, diagnosticată cu o boală incurabilă neurologică. Și-a anulat toate spectacolele!

Ultima actualizare:

Artista Celine Dion a primit un diagnostic dur din partea medicilor. Din cauza problemelor de sănătate, artista a fost nevoită să-și anuleze toate concertele din perioada următoare și să treacă de urgență pe tratament. 

Potrivit informațiilor oferite de presa internațională, Celine Dion se confruntă cu o situație critică. Artista a primit o veste cruntă din partea medicilor care au diagnosticat-o cu Sindromul Persoanei Înțepenite, ceea ce presupune că în unele momente, mușchii ei paralizează, la propriu. Acest lucru i-ar face, în această perioadă, imposibilă apariția pe scenă sau susținerea unui program complet. 

Celine Dion diagnosticată cu o boală incurabilă neurologică

Pe contul său de Instagram, Celine Dion a postat un videoclip în care le-a povestit fanilor ce se întâmplă cu ea, din punct de vedere medical. Din cauza diagnosticului primit din partea medicilor, artista a fost nevoită să-și anuleze toate spectacolele.

„Mă confrunt de mult timp cu probleme de sănătate și mi-a fost foarte greu să trăiesc cu aceste provocări și să vorbesc despre tot ceea ce se întâmplă în viața mea. Recent, am fost diagnosticată cu un sindrom neurologic foarte rar, care afectează un om la un milion”, a mărturisit Celine Dion, explicând faptul că aceasta este cauza spasmelor pe care le-a avut în ultima perioadă.

Sindromul Persoanei Rigide sau Sindromul Persoanei Înțepenite provoacă rigiditate și spasme la nivelul corpului și al membrelor, după cum informează Cleveland Clinic. Mai mult, mușchii picioarelor încep să devină rigizi și sunt urmați de alți mușchi, precum cei ai brațelor și ai feței. Din această cauză, persoanele care primesc un astfel de diagnostic încep să se deplaseze cu dificultate și chiar să experimenteze dureri.

Nu rata - Motivul pentru care Celine Dion și-a anulat toate concertele din Europa. «Mi-e ruşine, dar nu sunt încă pregătită»

Celebra interpretă în vârstă de 54 de ani a povestit, cu durere, că diagnosticul i-a făcut mersul aproape imposibil și a împiedicat-o să mai poată avea performanțele muzicale cu care și-a obișnuit fanii din întreaga lume. 

„Tot ce știu eu să fac este să cânt. Este ceea ce am făcut toată viața mea și ceea ce îmi place cel mai mult să fac”, a mai mărturisit Celine Dion.

„A fost o luptă”

Mai mult, artista a menționat faptul că nu va fi pregătită să-și reia turneul din Europa nici în luna februarie a anului viitor. 

Cântăreața de la "Power of Love", în vârstă de 54 de ani, a declarat că această afecțiune i-a îngreunat mersul și a împiedicat-o să cânte așa cum era "obișnuită".

„A fost o luptă”, a mai menționat Celine Dion. De asemenea, artista a adăugat faptul că are speranță că tratamentul prescris de medici va avea efecte și va putea să-și recapete sănătatea.

Sindromul Persoanei Rigide este o tulburare neurologică extrem de rară, cu caracteristicile unei boli autoimune. Aceasta se caracterizează prin rigiditate musculară fluctuantă la nivelul trunchiului și membrelor, dar și printr-o sensibilitate crescută la stimuli exteriori, precum zgomotul, atingerile sau suferințele cu impact emoțional, care pot declanșa, la rândul lor, aceste spasme musculare puternice. 

Imediat după ce artista a postat clipul video pe contul său de Instagram, fanii ei din întreaga lume s-au grăbit să-i transmită acesteia numai cuvinte frumoase și multe încurajări, pentru a-i da putere să treacă mai ușor peste această perioadă dificilă. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
Theo Rose jpg
banner gabriela cristea png
banner catinca oana roman png
roberto cavalli GettyImages 462625565 jpg
ariana grande rochie floare jpg
cub theo rose png
banner romeo dumitrache tată Jador png
image
actualitate.net
image
actualitate.net