Chrissy Teigen, cu sânii „în vânt” pe covorul roșu! De când s-a operat nu mai portă sutien

Ultima actualizare:

Chrissy Teigen (38 de ani) a făcut furori la gala City Harvest din New York, miercuri. Focoasa șatenă a optat pentru o rochie animal print, foarte transparentă, pe dedesubtul căruia nu a purtat sutien. În zona umerilor, ținuta a avut fundițe din catifea.

Chrissy Teigen într-o rochie animal print, cu sânii la vedere, la Gala City Harvest
Chrissy Teigen a purtat o rochie transparentă (Foto: Profimedia)

În urmă cu câteva luni, soția lui John Legend, a recunoscut că și-a făcut, de-a lungul timpului, mai multe operații în zona bustului, cea mai recentă fiind o ridicare de sâni. De când s-a operat, vedeta este mult mai încrezătoare în sine, iar asta se poate observa cu ochiul liber. Chrissy, care are o avere de 100 de milioane de dolari, și John Legend au împreună patru copii, Luna (7 ani), Miles (5 ani), Esti (2 ani) și Wren - care face 1 an anul acesta.

Dieta lui Chrissy Teigen

Chrissy Teigen a ținut în trecut o dietă strictă, săracă în carbohidrați, pentru a-și menține silueta de model, dar obiceiurile ei alimentare s-au schimbat de când a devenit mămică. Ea a adoptat o abordare mai flexibilă, însă ține cont de ceea ce mănâncă.

Pentru micul dejun, Chrissy preferă ouăle fierte sau prăjite. Nu este o fană a micului dejun continental sau a produselor de patiserie dimineața, cum ar fi ciocolata caldă sau croissantul. Dar ea se răsfață uneori cu pâine prăjită franțuzească. 

Chrissy Teigen i-a prânzul de obicei în jurul orei 15:00. Acesta poate include feluri de mâncare precum curry cu pui și cocos sau pâine prăjită cu avocado și fulgi de chili. Ea așteaptă până la sfârșitul zilei pentru cea mai consistentă masă a zilei. Evită să mănânce salate la cină, deoarece mesele mai ușoare o fac să se trezească și să aibă poftă de bomboane în timpul nopții. În schimb, ea optează pentru preparate precum somon cu spanac sau supă proaspătă de busuioc cu roșii și pește la cuptor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image png
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net