Cine este iubitul lui Taylor Swift. Ce avere infimă are în comparație cu celebra cântăreață

Ultima actualizare:

Travis Kelce, unul dintre cei mai bine plătiți jucători din NFL, atrage atenția nu doar pentru abilităților sale în teren, ci și datorită relației sale cu faimoasa cântăreață Taylor Swift. 
Relația lor a devenit subiect de discuție după ce Taylor Swift a fost surprinsă într-o suită de la Arrowhead Stadium alături de mama lui Travis, sărbătorind un "touchdown" marcat de acesta. Cei doi au continuat serata cu o cină intimă, atrăgând atenția mass-media și a fanilor deopotrivă.

Taylor Swift. Foto: arhiva.
Taylor Swift. Foto: arhiva.

Într-un interviu, dat la acea vreme, Travis Kelce a fost întrebat despre zvonurile privind tentativa de a-i da numărul de telefon lui Taylor. El a confirmat acest lucru, dar a refuzat să ofere detalii despre viața sa personală. Aceste speculații au fost alimentate și de comentariile jucătorului și de referirile la melodiile lui Taylor ale comentatorilor NFL în timpul transmisiunilor meciurilor.

Proprietarul Kansas City Chiefs, Clark Hunt, a negat orice presupunere că relația lor ar fi o cascadorie de PR. Într-un interviu recent, Hunt a vorbit despre fericirea pentru cei doi și a subliniat autenticitatea relației lor.

Ce avere are Travice Kelce?

Dar să trecem la cifre. Care este valoarea netă a averii lui Travis Kelce? Potrivit Celebrity Net Worth, aceasta se ridică la aproximativ 30 de milioane de dolari. Contractul său actual cu Kansas City Chiefs, încheiat în 2022 și în valoare de 57,25 de milioane de dolari, îi asigură un salariu anual de 14,3 milioane de dolari până în 2026. Cu toate acestea, într-un interviu din ianuarie 2023, Kelce a făcut glume despre faptul că nu consideră postul său suficient de plătit, în timp ce managerii și agenții îi sugerează să își negocieze mai bine contractul.

Ce avere are Taylor Swift

În ceea ce o privește pe Taylor Swift, valoarea netă a acesteia este impresionantă, estimată la aproximativ 740 de milioane de dolari de către Forbes. Ea obține aproximativ 150 de milioane de dolari pe an din muzică și diverse contracte de marcă. Swift a devenit fața unor branduri precum CoverGirl, Keds, Diet Coke și Capital One, iar turneele sale mondiale au adus sume impresionante.

Averea netă a Taylor Swift include și un portofoliu considerabil de imobile, precum o proprietate de 29 de milioane de dolari din Beverly Hills și un conac de 17 milioane de dolari din Rhode Island. Deține și două avioane private în valoare de 40 și 58 de milioane de dolari fiecare.

Deci, într-adevăr, valoarea netă a lui Travis Kelce este de aproximativ 25 de ori mai mică decât cea a prietenei sale Taylor Swift. Chiar dacă această diferență este semnificativă, amândoi se bucură de succes în carierele lor respective, fie în lumea sportului, fie în industria muzicală, și par să se bucure de sprijinul reciproc în vieța personală.

Și pisica lui Taylor Swift câștigă mai mult decât Travis

Potrivit datelor publicate de Cats.com, Olivia Benson (pisica lui Taylor Swift) – numită după personajul Mariska Hargitay din „Law and Order: SVU” – are o avere estimată la 97 de milioane de dolari.

Iubitul lui Taylor Swift a câștigat, în această dimineată, al treilea Super Bowl

Travis Kelce și Taylor Swift. Foto: arhiva.
Travis Kelce și Taylor Swift. Foto: arhiva.

Travis Kelce și-a asigurat victoria în Super Bowl din 2024 cu un moment memorabil alături de Taylor Swift! După ce Kansas City Chiefs au învins San Francisco 49ers cu scorul de 25-22 la stadionul Allegiant din Las Vegas și au obținut trofeul Vince Lombardi, Kelce, în vârstă de 34 de ani, a căutat-o pe Swift pe teren și au schimbat săruturi repetate, îmbrățișându-se și bucurându-se împreună de triumful echipei lor, câștigând al treilea Super Bowl în ultimele cinci sezoane.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net