Cine sunt „Gemenii Dobre”, influenceri de succes în SUA? Legătura cu România

Ultima actualizare:

„Gemenii Dobre”, mai precis „Dobre Twins” este brandul construit de cei doi creatori de conținut digital, din America, Lucas și Marcus. Dobre, bineînțeles, pentru că acesta este numele de familie al celor doi gemeni americani.

Gemenii Lucas și Markus Dobre, în adolescență. Sursa: Facebook
Gemenii Lucas și Markus Dobre, în adolescență. Sursa: Facebook

Lucas și Marcus, 23 de ani, sunt două vedete ale mediului online, în America de Nord. Influenceri desăvârșiți, cei doi frați au pus bazele unei comunități impresionante cu câteva zeci de milioane de abonați.

Creatori de conținut digital de succes

De exemplu, doar pe YouTube, Dobre Twins au peste 24 de milioane de fani care le urmăresc clipurile. Conținutul digital promovat de ei include provocări, experimente, vloguri sau farse.

În principiu, cei doi frați promovează clipuri video în care etalează aspecte din viața familiei lor, alături de prieteni, adăugând mereu un ton umoristic.

Citește și: Drumul de la polițist, la influencer! Ce mai face Bogdan Urucu, fotomodelul de la Survivor

Dobre Twins au debutat, prin 2015, ca un duo de dansatori, experți în breakdance. Au căpătat notorietate și au început să diversifice conținutul multimedia realizat.

Mai au doi frați mai mari

Actori, în materialele Dobre Twins, sunt și ceilalți doi frați ai lor, Cyrus, născut în 1993, și Darius, născut în  1995.

De asemenea, are apariții sporadice și mama acestora. Mai precis, Aurelia Dobre.

Aurelia, 49 de ani, este cunoscută publicului mai în vîrstă din România, fiind o fostă mare glorie a atletismului românesc, de la finalul anilor ‘80.

Mai exact, Aurelia Dobre este una dintre reprezentantele generației care a preluat sarcina de a duce mai departe reușitele Lotului Național de atletism, pornind de la reputația stabilită anterior de Nadia Comăneci.

Mama lor este o celebră gimnastă din România

Aurelia este dublă campioană mondială la Campionatele Mondiale de gimnastică artistică din 1987 și laureată cu argint olimpic la Seul, în 1988. A fost nevoită să se retragă din activitatea sportivă, în urma unor accidentări severe, și, la începutul anilor ’90, a emigrat în Statele Unite ale Americii.

Citește și: A fost desemnat cel mai bun influencer din 2021! Marilu Dobrescu, marea câștigătoare

În SUA, s-a măritat cu fostul gimnast olimpic Boz Mofid, 58 de ani și, împreună, au înființat un club sportiv de succes. Cuplul a construit o familie senzațională, cei patru băieți reușind să obțină notorietate atât ca sportivi cât și ca oameni de afaceri.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
banner shelly png
banner vica blochina png
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net