Comediantul Dave Chappelle, atacat pe scenă. Agresorul a fost bătut în culise

4 mai 2022

Celebrul Dave Chappelle a fost atacat pe scena de la Hollywood Bowl din Los Angeles. Momentul halucinant a avut loc în cadrul festivalului ”Netflix is a Joke”.

image
Dave Chappelle, atacat la festivalul Netflix is a Joke

Incidentul s-a petrecut în timp ce comediantul ținea un număr de stand up. Într-un clip scurt postat pe Twitter se poate observa cum un bărbat aleargă și apoi plonjează spre Dave Chappelle.

Artistul nu a pățit nimic, iar după ce atacatorul a fost neutralizat, comediantul a revenit pe scenă pentru a-și termina numărul. 

Chappelle, care a stârnit indignare în comunitatea transsexuală cu comentarii într-o show făcut pentru Netflix anul trecut, a continuat să glumească spunând că cel care l-a atacat „a fost un bărbat trans”.

După ce a fost atacat, Dave Chappelle a continuat să glumească

„Ori de câte ori ai probleme, Jamie Foxx va apărea într-o pălărie de șerif", a spus Dave Chappele, referindu-se la faptul că a fost ajutat de actorul care a câștigat un Oscar pentru filmul Ray.

„Am crezut că totul făcea parte din spectacol", i-a răspuns Foxx, potrivit BBC.

Gluma serii a venit, însă, de la Chris Rock, care a apărut mai târziu în evenimentul ”Netflix is a Joke”. Comediantul a întrebat dacă atacatorul a fost ”A fost Will Smith?”, amintind de episodul bizar de la Oscaruri.

Citește și Will Smith i-a dat o palmă, pe scena Oscarurilor, lui Chris Rock. Motivul ieșirii nervoase a actorului

În schimb, bărbatul care l-a atacat pe Dave Chappelle apare rănit într-un clip în care este tratat de paramedici. Acesta pare să aibă brațul rupt și este lovit la față. Există mai multe clipuri pe internet în care atacatorul pare să fie bătut în culise, după incident. Purtătorul de cuvânt de la Hollywood Bowl a declarat că a fost lansată o investigație după episodul petrecut pe scena festivalului.

În octombrie, aproximativ 100 de persoane au protestat în fața sediului Netflix din cauza unor afirmații făcute de Dave Chappelle în cadrul unui show special realizat pentru celebra platformă de filme. Acesta a fost criticat pentru glumele sale despre comunitatea trans.

În vârstă de 49 de ani, Dave Chappelle este considerat unul dintre mai mari comedianți din istorie, show-urile sale de standup fiind mereu memorabile. Actor, scriitor și producător, Chappelle a fost recompensat cu două premii Emmy și două premii Grammy, de-a lungul unei cariere bogate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

cub oana roman png
survivor3 png
BeFunky collage (7) jpg
2 bd foto1 Hepta Mediafax Foto ZUMA Press Hepta jpg
Johnny Depp şi Amber Heard au divorţat în 2017, după 15 luni de căsnicie jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Amber Heard jpg
Gabi Bădălău jpeg
FotoJet jpg
BeFunky collage (7) jpg
leni klum 2 jpg
cub oana roman png