Cum arată actorii din «Top Gun» , după 36 de ani

Mai e puţin până la lansarea filmului „Top Gun 2: Maverick”! Cu acest prilej, toată lumea se întreabă cum arată şi ce fac azi actorii din primul film de succes, „Top Gun”.

Tom Cruise nu a recunoscut niciodată că ar fi făcut operaţii estetice. Foto: gettyimages
Tom Cruise nu a recunoscut niciodată că ar fi făcut operaţii estetice. Foto: gettyimages

Filmul „Top Gun” a fost lansat în 1986 şi s-a bucurat de un succes uriaş, aducând consacrarea lui Tom Cruise (59 de ani). Toată lumea aştepta o continuare, dar aceasta se va lansa la cinematografele din SUA abia la 24 mai, sub titlul „Top Gun: Maverick”, în regia lui Joseph Kosinski. Moartea lui Tony Scott, care a regizat filmul original, în 2012, a dat peste cap planurile de a-l continua.

Foto: profimedia
Foto: profimedia

Tom Cruise revine în rolul lui Pete „Maverick” Mitchell din „Top Gun”, original, în noul film, „Top Gun: Maverick”. Se menţine bine, e aproape neschimbat. Starul, care are o avere de 600 de milioane $, zice că nu a apelat la chirurgia plastică sau botox. El a jucat în continuare în filme de succes. A ajuns să joace în al 7-lea film din seria „Misiune: Imposibilă”. A trecut prin două divorţuri, în 2001, de Nicole Kidman, şi în 2012, de Katie Holmes, care i-a dăruit o fiică, Suri, de 16 ani.

Val Kilmer a fost distrus de cancer
Val Kilmer a fost distrus de cancer

Val Kilmer (62 de ani) revine în rolul lui Tom „Iceman” Kazansky în noul film. Însă el este complet schimbat faţă de apariţia sa în cel original. S-a luptat cu un cancer la gât, dar mult timp nu s-a tratat din cauza convingerilor religioase. Val, care are o avere de 25 de milioane $, s-a operat abia în 2017. A jucat în continuare în filme de succes după 1986, ca de exemplu „The Doors”. A divorţat în 1996 de Joanne Whalley, de la care are doi copii, Jack (26 de ani) şi Mercedes (30 de ani).

Kelly McGillis s-a urâţit de la droguri şi alcool
Kelly McGillis s-a urâţit de la droguri şi alcool

Kelly McGillis (64 de ani), care a jucat rolul lui Charlotte, nu mai apare în noul film. Ea a îmbătrânit urât. S-a schimbat complet din cauza abuzului de alcool şi de droguri. Actriţa, care are o avere de 7,5 milioane $, a mai avut roluri importante în „Martorul”, „Acuzata,” „The L Word”. După două căsnicii ratate, cu Boyd Black şi Fred Tillian, s-a căsătorit civil cu o femeie, Melanie Leis, de care s-a despărţit în 2011. Are două fete, Sonora (29 de ani) şi Kelsey (31 de ani) cu Fred Tillian.

Meg Ryan e desfigurată de operaţiile estetice
Meg Ryan e desfigurată de operaţiile estetice

Meg Ryan (60 de ani) nu mai apare nici ea în noul film. E falită şi s-a ratat complet! Şi-a tocat toată averea de 45 de milioane $ pe toate prostiile. În plus, nu îşi poate găsi iubit şi e disperată. Hollywood-ul i-a întos spatele. Vedeta filmelor „Nopţi albe în Seattle” şi „Când Harry a cunoscut-o pe Sally” şi-a făcut numeroase operaţii estetice, care în loc să o înfrumuseţeze au buhăit-o. A fost căsătorită cu Dennis Quaid şi are doi copii, Jack, de 30 de ani, şi o fiică, Daisy, de 18 ani.

    Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net