Cum arată Michael Douglas la 80 de ani! Catherine Zeta-Jones, soția cu 25 de ani mai tânără, i-a adus un invitat surpriză să-i cânte la mulți ani. VIDEO

Ultima actualizare:

Pe 25 septembrie, actorul și producătorul Michael Douglas a sărbătorit o aniversare deosebită: a împlinit 80 de ani. Cu această ocazie specială, soția sa, Catherine Zeta-Jones, care este cu 25 de ani mai tânără, i-a pregătit un cadou emoționant. Pe rețelele sociale, Douglas a împărtășit cu fanii săi un videoclip în care Zeta-Jones îi cântă „La mulți ani”, alături de faimosul cântăreț Bono.

Douglas. Foto: arhiva.
Douglas. Foto: arhiva.

Michael Douglas a strălucit în puloverul său negru și a afișat un zâmbet cald și larg pe față, completat de părul său alb, ce îi subliniază farmecul.

Deși a împlinit 80 de ani și a trecut printr-o luptă grea cu cancerul oral, diagnosticat în 2010, Douglas rămâne un tip șarmant, demonstrând că vârsta nu poate diminua strălucirea personalității sale. În videoclip, Bono îi oferă un moment special, ținând în mână o farfurie cu o cupcake pe care se află o lumânare lungă aprinsă, și cântă alături de Zeta-Jones ( care a împlinit 55 de ani în aceeași zi în care soțul său a sărbătorit cea de-a 80-a aniversare) la mulți ani. 

În 2018 a sărbătorit 50 de ani de carieră cu o stea pe Hollywood Walk of Fame

Michael Douglas s-a născut pe 25 septembrie 1944, în New Brunswick, New Jersey, fiind fiul marelui actor Kirk Douglas și al actriței Diana Dill. A urmat studiile la Universitatea din California, unde și-a descoperit pasiunea pentru actorie, renunțând la o carieră în afaceri, conform dorinței tatălui său. În 1966, a debutat în cinematografie și a devenit cunoscut pentru rolurile sale din filme celebre precum „Basic Instinct”, „Wall Street” și „The Game”.

Douglas a devenit nu doar un actor de succes, ci și un producător recunoscut. A câștigat numeroase premii, inclusiv un Oscar pentru „Cel mai bun actor” în 1988 pentru rolul din „Wall Street”. De-a lungul carierei sale, a strâns o serie de distincții prestigioase, iar în 2018 a sărbătorit 50 de ani de carieră cu o stea pe Hollywood Walk of Fame, alături de cea a tatălui său.

Catherine Zeta-Jones, soția acestuia, este cu 25 de ani mai tânără

Relația sa cu Catherine Zeta-Jones a fost mereu un subiect de interes. Cei doi s-au căsătorit în 2000, în ciuda diferenței de vârstă, de 25 de ani, și au împreună doi copii, Dylan și Carys. Zeta-Jones, născută pe aceeași dată ca și Douglas, la 25 septembrie 1969, a adus un suflu proaspăt în viața acestuia, iar dragostea lor a rezistat în ciuda provocărilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Elisabeta la tort, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mirela vaida colaj facebook jpg
image png
adelina si cristi chivu 2 jpeg
carmen tanase colaj instagram jpg
Banner Constantin Zamfirescu gogoașă
20 prima zi de scoala alina sorescu si alex ciucu fiica elena carolina si ana raisa jpg jpeg
image png
ion besoiu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net