Cum s-au cunoscut Tom Cruise și iubita sa cu 25 de ani mai tânără. Relația lor devine tot mai serioasă

Ultima actualizare:

Misiune posibilă pentru ​Tom Cruise: şi-a găsit din nou iubirea la 61 ani și trăiește deja de ceva timp o frumoasă poveste de dragoste cu o rusoaică sexy, Elsina Khairova (36 de ani). Deși femeia este mai mică cu 25 de ani decât celebrul actor, relația dintre cei doi devine din ce în ce mai serioasă. Și dacă înainte fanii erau curioși de cine este noua parteneră a artistului, acum vor să știe cum s-au cunoscut.

Cum și-a cunoscut Tom Cruise noua iubită / foto: Arhiva Click!
Cum și-a cunoscut Tom Cruise noua iubită / foto: Arhiva Click!

La sfârșitul anului trecut, Tom Cruise (61 de ani) a fost văzut în compania rusoaicei Elsina Khairova (36 de ani), în Londra. Așa au apărut inițial zvonurile privind o relație. Fanii au devenit imediat curioși și au vrut să știe cine este femeia. Elsina este fiica unui parlamentar rus, Rinat Khayrov, aliat al președintelui rus Vladimir Putin, și fosta soție a oligarhului rus DmiTry Tsvetkov.

Divorțul lor a costat 150 de milioane de lire sterline, iar în cei 11 ani de căsnicie, ea a cheltuit 10 milioane de lire sterline pe haine, 2 milioane de lire sterline pe genți, dar a și împărțit cu soțul ei un conac de 22 de milioane de lire sterline pe proprietatea Wentworth din Surrey, precum și case din Londra în valoare de 18 milioane de lire sterline. Cuplul deținea și proprietăți atât în ​​Dubai, cât și în Cipru, alături de mai multe mașini de lux, bijuterii și colecții de artă în valoare de milioane de lire sterline.

Cum și-a cunoscut Tom Cruise noua iubită

Ei bine, ulterior, mulți s-au întrebat cum a cunoscut-o Tom Cruise pe rusoaică. Se pare că cei doi s-au cunoscut într-un mod cu totul și cu totul neașteptat. Mai exact, când un prieten al artistului a adus-o la una dintre petrecerile lui. Acesta orgazinase o petrecere de ceai în penthouse-ul din Hyde Park, Londra, pe care îl deține, iar între ei a fost o conexiune din prima clipă.

„Tom a organizat petreceri de ceai în fiecare duminică atunci când a stat la Londra. Se simte mult mai bine în Londra decât în Los Angeles. Are majordomi și prăjituri făcute în casă, e foarte britanic. Cineva a adus-o pe ea”, a spus o sursă, pentru pagesix.com.

O persoană din interior a făcut și câteva declarații despre noul cuplu. „Tom părea foarte amorezat și sorbea fiecare cuvânt pe care-l spunea Elsina. Păreau foarte apropiați din punct de vedere fizic. Era prezentă și garda lui de corp, care a intervenit atunci când un membru al personalului s-a apropiat că ceară o poză. Ea era ca scoasă din cutie, îmbrăcată într-o rochie strălucitoare și o haină neagră de blană. Tom a fost generos, a dat un bacșiș de 100 de lire, înainte ca el și Elsina să iasă pe o ușă laterală și să meargă spre mașina care-i aștepta. A fost o operațiune care a decurs lin”.

„Fac multe lucruri pe care le fac cuplurile normale”

Apropiații starului de la Hollywood au declarat că Tom „își petrece în mod regulat nopțile în apartamentul ei elegant din Londra” și că „se apropie tot mai mult”.

Este bine cunoscut faptul că ei sunt împreună. Au fost foarte apropiați în ultimele săptămâni, dar au mare grijă să nu fie fotografiați împreună. Vor să-și păstreze intimitatea. Tom a stat toată noaptea la apartamentul Elsinei, care, după cum vă puteți imagina, este un loc foarte frumos. Le place să petreacă timpul împreună și, în ciuda bogăției lor, fac multe lucruri pe care le fac cuplurile normale”, a declarat altă sursă, pentru dailymail.com.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
anca dumitra instagram jpg
Banner Magdalena Chihaia
Gabriela cristea reteta biscuiti jpg
Banner Alexandru Ciucu
Demi Moore
andra maruta jpg
doinita oancea lora jpg
jennifer lopez ben affleck intalnire profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net