David Beckham, clipul care a încins tot internetul! I-a arătat „viermele” soției, după 25 de ani!

Ultima actualizare:

David Beckham și-a uimit fanii cu mișcările de dans. Fostul mare fotbalist a dat timpul înapoi și a imitat câteva mișcări clasice de breakdance. Nu știm ce l-a eliberat pe soțul Victoriei: vinul din vacanța din Franța sau pur și simplu apetitul pentru muzică? Cert este că rezultatul a fost unul care a încins tot internetul.

image

Victoria a distribuit pe pagina personală de Instagram un dans electrizant al lui David Beckham. În primul rând trebuie să țineți cont că vorbim de un „tătic” în vârstă de 47 de ani. În al doilea rând, mișcările pe care le-a încercat erau dificile în tinerețe chiar și pentru băieții de la Animal X sau pentru CRBL.

Nu rata: Cum și-a serbat Victoria Beckham ziua de naștere. Soțul a surprins-o într-o ipostază demențială!

Pe acordurile celebrei melodii Breakin it Down, care aparține celor de la Rockin Nation, vedeta a făcut câteva mișcări de breakdance de toată frumusețea. Mai mult, David Beckam  încercat și vestita mișcare de dans - „worm”, în care imită deplasarea unui vierme. 

Iată și: “Ce s-a întâmplat cu faţa ta?” Victoria Beckham, taxată de fani pentru faptul că a exagerat cu intervenţiile

Postarea a strâns peste 4,6 milioane de vizionari de la publicare, fanii fiind entuziasmați de ipostaza în care au apucat să-l vadă pe fostul mare fotbalist englez.

David Beckham, mișcările de dans care au înnebunit internetul! Ce mesaj amuzant a transmis Victoria

„După 25 de ani, David Beckham mi-a arătat viermele”, a scris Victoria pe pagina sa de Instagram. Celebrul cuplu e împreună încă din 1997, adică de aproximativ 25 de ani.

Totuși, un lucru ar mai fi trebuit să menționeze soția fotbalistului. Probabil că fosta membră a trupei Spice Girls ar fi trebuit să le zică fanilor de pe Instagram să nu încerce așa ceva acasă ca să nu se rănească.

Află și: David Beckham a împlinit 47 de ani! Cadoul special pregătit de Victoria

Trebuie să recunoaștem că anii au trecut frumos peste David Beckham. Acesta se menține într-o formă fizică de invidiat, iar dansul din vacanță pare să fie cireașa de pe tort pentru admiratorii săi.

Cum și-a surprins Beckham soția în vacanță?

Victoria și David Beckham se află în prezent în vacanță în St. Tropez, după ce au vizitat și coasta Italiei. În timpul vacanței de lux, fosta membră a trupei Spice Girls a fost filmată făcând karaoke pe melodia „Stop”, din 1997, de pe albumul Spiceworld.

Poate te interesează și: Contractul semnat de David Beckham perturbă liniștea familiei

David Beckham a fost cel care a filmat întreaga scenă, publicând ulterior imaginile și în mediul online. „Seara de karaoke cu singura și unica Posh Spice.”, a glumit celebrul superstar pe contul său de Instagram. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net