De ce a murit, de fapt, Lisa Marie Presley. Detalii șocante au ieșit la iveală după decesul vedetei

Detalii cutremurătoare ies la iveală despre decesul Lisei Marie Presley. Fiica lui Elvis și Priscilla Presley s-a stins din viață joi, la vârsta de 54 de ani.

De ce a murit, de fapt, Lisa Marie Presley
De ce a murit, de fapt, Lisa Marie Presley

Au apărut noi informații privind moartea fiice lui Elvis Presley. Lisa Marie s-a stins din viață în urma unui al doilea stop cardiac suferit în timp ce se afla în spital. Familiar a semnat o declarație prin care a cerut să nu fie resuscitată, pentru nu a fi ținută în viață de aparate, relatează dailymail.co.uk

Detalii noi despre moartea vedetei Lisa Marie Presley. Familia a refuzat să mai fie resuscitată la spital

Mamă a patru copii, vedeta a suferit un stop cardiac la casa ei din Calabasas, California, fiind găsită de menajeră care a alertat autoritățile.

Deși a reieșit că avea puls când paramedicii au luat-o de acasă, când a ajuns la spital era în moarte cerebrală, a informat TMZ. 

În această situație, familia a cerut să nu fie resuscitată, în momentul în care Lisa Marie a suferit un al doilea stop cardiac, conform sursei citate, transmite Adevărul.

Va fi înhumată la Graceland

Fiica lui Elvis Presley, Lisa Marie, va fi înmormântată la Graceland, în statul american Tennessee. Acolo se află renumita casă a tatălui său. Anunțul înmormântării a fost făcut de un reprezentant al artistei. Vedeta va fi înmormântată pe terenul care găzduiește mormintele mai multor membri ai familiei Presley, printre care și cel al celebrului cântăreț Elvis Presley.

Benjamin Storm Presley Keough a fost pus să se odihnească în Grădina Meditației din Graceland împreună cu familia sa, inclusiv bunicul său, Elvis Presley, străbunica Gladys Presley, străbunicul, Vernon Presley și stră-străbunica, Minnie Mae Presley”, au declarat, la acea dată, cei de la Graceland.  

Lisa urmează să fie înmormântată chiar lângă fiul său Benjamin, care s-a sinucis în urmă cu 2 ani, la vârsta de 27 de ani.

Lisa Marie Presley a murit la 54 de ani

Lisa Marie Presley, fiica legendarului Elvis Presley, a murit joi, 12 ianuarie, la vârsta de 54 de ani, la câteva ore după ce a suferit un atac de cord. Cu doar două zile înainte, la faimoasa gală a premiilor Globurile de Aur, actorul Austin Butler a reușit să o facă să plângă. Momentul emoționant a devenit viral după decesul vedetei.

În cadrul ceremoniei de pe 11 ianuarie, tânărul de 31 de ani a câștigat premiul pentru cel mai bun actor într-o dramă pentru rolul principal din filmul Elvis. Câștigătorul premiului, care a petrecut timp cu fiica lui Elvis, Lisa Marie, și soția Priscilla, pentru a-l întruchipa pe „regele rock and roll”, a ținut să le mulțumească în discursul său de acceptare. În tributul emoționant, Austin a jurat să le iubească pe cele două „pentru totdeauna".

În timp ce Lisa Marie și Priscilla Elvis au izbucnit în lacrimi, Austin a spus: „Vreau, de asemenea, să le mulțumesc producătorilor noștri incredibili și Warner Bros și familiei Presley. Vă mulțumesc, vă mulțumesc că v-ați deschis inimile, amintirile, casa voastră pentru mine. Lisa Marie, Priscilla, vă iubesc pentru totdeauna.”

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

serban huidu si mihai gainusa
Victor Piturca jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
sex sex 0 jpeg
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
infidelitate jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
image
image
image
image
image
image
Victor Pițurcă Vica Blochina
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg
cub anastasia soare png
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg