Lisa Marie Presley și-a prevestit moartea? Ce mesaj i-a transmis fiului său: „Te rog să mă aștepți”

Lisa Marie Presley a declarat, acum ceva timp, că se învinovățește în fiecare zi pentru sinuciderea fiului ei Benjamin Keough, în iulie 2020. La 2 ani de la tragedie, Lisa postase o fotografie cu Benjamin, făcută la ziua de naștere a acestuia, dar și un mesaj tulburător. 

Lisa Marie și-a prevestit moartea?

Analizând cu atenție mesajul pe care Lisa Marie Presley l-a postat pe Instagram, la 2 ani de la moartea lui Benjamin am putea afirma că informațiile din presa internațională, potrivit cărora aceasta se simțea zi de zi vinovată pentru sinuciderea lui Ben, erau reale. 

„Frumosul, frumosul meu înger...Am venerat pământul pe care ai pășit, pe acest pământ și acum în Rai. Inima și sufletul meu au plecat cu tine.

În lipsa ta, profunzimea durerii este sufocantă și fără sfârșit, în fiecare clipă a fiecărei zile.

Nu voi mai fi niciodată la fel. Te rog să mă aștepți, dragostea mea, și să mă ții de mână în timp ce eu rămân să continui să le protejez și să le cresc pe surorile tale mai mici și să fiu aici pentru Riley. Știu că ți-ai dori asta.

La mulți ani, scumpul meu băiat dulce. Ai fost mult prea bun pentru această lume. 😞💔”, a scris, în octombrie 2022, Lisa Marie Presley, pe Instagram. 

Din octombrie și până acum nu au trecut nici măcar 3 luni. După 2 ani de suferință, Lisa Marie Presley și Benjamin vor fi din nou împreună!

Acesta nu a fost singurul moment în care s-ar fi părut că Lisa Marie Presley și-a prevestit moartea.

Citește și - Cum arată cele trei nepoate ale lui Elvis Presley. Una dintre ele este la fel de talentată ca regele Rock'n'Roll

Într-un interviu acordat pentru People în toamna anului 2022, pentru a aduce la cunoștință realitățile doliului cu ocazia Zilei Naționale de Conștientizare a Doliului, Presley a scris despre cât de dureros este să fii judecat atunci când o persoană iubită moare într-un mod prematur, nenatural sau tragic, mai ales dacă acea persoană iubită este copilul tău.

„Deja mă lupt, învinuindu-mă în fiecare zi, iar asta este destul de greu de suportat acum”, a scris Presley. „Dar și alții mă vor judeca și învinovăți, chiar și în secret sau pe la spate, ceea ce este și mai crud și mai dureros pe lângă toate celelalte”, a mai continuat acesta. 

Keough a murit în urma unei răni prin autoîmpușcare, după cum a anunțat în iulie 2020 biroul medicului legist din Los Angeles County, potrivit Fox News. Practic, s-a sinucis. 

Fiul Lisei Marie Presley, presat de societate?

În jurul subiectului legat de moartea lui Benjamin, fiul Lisei Marie Presley, s-au pus numeroase întrebări. De ce a ales acesta să-și pună capăt zilelor și să se împuște?

La câteva zile după moartea sa, prietenii lui Keough au vorbit pentru People despre lupta acestuia cu depresia și au spus că a simțit presiunea societății. Totul se pare că se lega de faptul că trebuia să fie un om de succes în industria de divertisment pentru că era nepotul lui Elvis Presley.

„Uneori se lupta cu depresia, ceea ce este un lucru serios, cu pandemia de coronavirus și cu tot ceea ce se întâmplă acum și cu toată lumea închisă în casă”, a declarat atunci prietenul lui Keough, muzicianul Brandon Howard, pentru publicația citată.

Howard a spus că el crede că presiunea de a face parte din familia Presley a fost cauza depresiei lui Keough.

„Este un lucru greu atunci când ai multă presiune cu familia ta și trăiești în conformitate cu un nume și o imagine. Este o presiune foarte mare. Este aproape ca și cum ai fi presat să fii un muzician, să fii un actor”, a mai spus Howard.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
image
actualitate.net
image
actualitate.net