Ultima apariție publică a Lisei Marie Presley. Semnele că nu se simțea deloc bine

Ultima actualizare:

Lisa Marie Presley a apărut într-o stare destul de proastă în timp ce pășea pe covorul roșu la Globurile de Aur 2023, cu doar două zile înainte de a muri în urma unui stop cardiac.

Nevoită să se sprijine de prietenul tatălui său

Într-un interviu pentru Extra, artista în vârstă de 54 de ani părea că trebuie să se sprijine de Jerry Schilling - un prieten vechi al tatălui ei decedat, Elvis Presley - în timp ce era intervievată de Billy Bush.

„O să te apuc de braț”, i-a spus ea lui Schilling în timp ce l-a prins, cu putere și disperare, de braț. 

În timp ce cântăreața l-a lăudat pe Austin Butler pentru o reprezentare atât de perfectă și autentică a Regelui Rockului, fanii nu au putut să nu observe că discursul ei părea mai lent decât de obicei și părea puțin fragilă și nesigură pe cuvintele ei. Lisa Marie Presley nu avea niciun fel de energie și se vedea clar că nu se simțea deloc bine. 

La Globurile de Aur, Lisa Marie Presley a ales o ținută all black, însă strălucirea de demult nu a mai fost prezentă. Imediat după ce au apărut în mediul online fotografii de la eveniment, fanii s-au arătat a fi extrem de îngrijorați de apariția sa. 

„Arată atât de subnutrită aici și suferința ei este atât de evidentă”, a comentat un utilizator, menționând că Lisa a trecut prin momente dificile de când fiul ei, Benjamin, s-a sinucis în anul 2020.

Ultima postare de pe Instagramul Lisei Marie Presley era o captură dintr-un articol online în care se spunea că este devastată de moartea fiului său, dar că trebuie să meargă mai departe, pentru fiicele sale. 

A fost internată de urgență la spital

„Uite cum l-a apucat de braț pe Jerry, cred că nu se simte bine aici... Haideți să ne rugăm pentru LMP”, a comentat un alt internaut.

Citește și - Lisa Marie Presley vrea să se sinucidă după moartea fiului? Fostul soţ cere custodia fetelor

O a treia persoană a remarcat că ea arăta „atât de fragilă, dar coerentă”.

Imediat după apariția sa la gala premiilor - unde Butler a câștigat premiul pentru cel mai bun actor - cântăreața a fost transportată de urgență la spital după ce a intrat în stop cardiac.

Potrivit TMZ, ea a primit un stimulator cardiac temporar în timp ce se afla în comă indusă.

Mama ei, Priscilla Presley, a fost fotografiată sosind la spitalul West Hills la scurt timp după ce paramedicii au efectuat resuscitarea cardio-respiratorie și i-au administrat epinefrină Lisei Marie. 

La momentul respectiv, Priscilla, în vârstă de 77 de ani, și-a rugat fanii să respecte intimitatea familiei în aceste momente greu încercate și să se roage pentru Lisa Marie. „Iubita mea fiică, Lisa Marie, a fost dusă de urgență la spital. Ea primește acum cele mai bune îngrijiri. Vă rugăm să vă rugați pentru ea și pentru familia noastră. Simțim rugăciunile din întreaga lume și cerem intimitate în acest moment”. 

Din păcate, câteva momente mai târziu, ea a anunțat că fiica ei a murit.

„Cu inima îndurerată trebuie să împărtășesc vestea devastatoare că frumoasa mea fiică Lisa Marie ne-a părăsit”, a spus ea într-o declarație pentru Associated Press. „A fost cea mai pasională, puternică și iubitoare femeie pe care am cunoscut-o vreodată”, a mai adăugat Priscilla Presley. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net