A murit Lisa Marie Presley

Ultima actualizare:

Lisa Marie Presley, fiica legendarului rock Elvis Presley, a murit joi la vârsta de 54 de ani, la câteva ore după ce a suferit un atac de cord.

„Cu inima plină de durere trebuie să împărtăşesc vestea devastatoare: draga mea fiică Lisa Marie ne-a părăsit", a confirmat mama ei, Priscilla Presley, într-un comunicat trimis site-ului People.

„Priscilla Presley și familia Presley sunt în șoc și devastați de moartea tragică a iubitei lor Lisa Marie”, a declarat Priscilla Presley în comunicatul, furnizat CNN de un reprezentant. „Ei sunt profund recunoscători pentru sprijinul, dragostea și rugăciunile tuturor și cer intimitate în această perioadă foarte dificilă”.

Lisa Marie Presley fusese dusă de urgență la spital mai devreme în cursul zilei, a declarat mama ei pe Instagram.

„Vă rugăm să ne aveți pe ea și familia noastră în rugăciunile voastre. Simțim rugăciunile din întreaga lume și cerem intimitate în această perioadă”, spunea, atunci, în declarația ei.

TMZ a fost primul care a raportat joi vestea spitalizării Lisei Marie Presley

Purtătorul de cuvânt al Departamentului de Pompieri din LA, Kaitlyn Aldana, declarase pentru CNN că echipele de intervenție de urgență au fost trimise la un apel în blocul 5000 Normandy Dr din Agoura Hills, California, la ora locală 10:37, pentru un stop cardiac. Aldana nu a dorit să confirme numele pacientului, care nu a putut fi identificat din cauza legilor privind confidențialitatea, dar a precizat că acesta a fost transportat la un spital local la ora 11:17am.

Citește și - „Michael Jackson n-o iubea pe Lisa Marie Presley.” Fosta lui menajeră ştie de ce a luat-o de nevastă

Un purtător de cuvânt al șerifului din comitatul Los Angeles a declarat pentru CNN că a fost alături de pompieri la un apel medical în această dimineață, dar, de asemenea, nu a dorit să confirme numele pacientului.

Lisa Marie Presley a fost văzută cel mai recent marți seară la gala Globurilor de Aur, la care a participat împreună cu mama ei pentru a susține filmul lui Baz Luhrmann „Elvis”, despre regretatul ei tată.

„Trăim în fiecare zi singuri”

În 2020, fiul Lisei Marie Presley, Benjamin Keough, a murit prin sinucidere la vârsta de 27 de ani. În iulie anul trecut, ea a marcat a doua aniversare a morții lui Keough pe Instagram, împărtășind o fotografie cu tatuajele lor de la picioare.

Lisa Marie Presley a fost căsătorită anterior cu Michael Lockwood, Nicolas Cage, Michael Jackson și Danny Keough. Pe lângă fiul ei decedat, ea a fost mama actriței Riley Keough, a lui Finley Aaron Love Lockwood și a lui Harper Vivienne Ann Lockwood.

În septembrie, Lisa Marie Presley a scris un eseu pentru Ziua Națională de Conștientizare a Durerii, în care s-a destăinuit despre pierderea fiului ei.

„Viața mea și a celor trei fiice ale mele, așa cum o știam, a fost complet detonată și distrusă de moartea lui. Trăim în fiecare zi singuri. Durerea este ceva ce va trebui să porți cu tine pentru tot restul vieții tale, în ciuda a ceea ce anumiți oameni sau cultura noastră vor să credem. Nu treci peste asta, nu mergi mai departe, punct”, spunea ea, la momentul respectiv.

Lisa Marie Presley a mai spus în eseu că a găsit alinare în compania unor oameni care s-au confruntat cu o tragedie similară, adăugând că fiicele ei o ajută să meargă mai departe.

„Continui să merg înainte pentru fetele mele. Continui să merg mai departe pentru că fiul meu a spus foarte clar în ultimele sale momente că va avea grijă de surorile sale mai mici. Le-a adorat în mod absolut și ele pe el”, mai menționa Lisa Marie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net