Demi Moore, super-decolteu la 61 de ani! Cum a apărut pe covorul roșu

Demi Moore (61 de ani) a atras toate privirile la premiera noului său film, „The Substance”, în Los Angeles Vedeta a venit pe covorul roșu într-o rochie elegantă, fără bretele, semnată de casa de modă Oscar de la Renta.

Demi Moore, într-o rochie roșie, la premiera filmului The Substance
Demi Moore a purtat o ținută Oscar de la Renta (Foto: Profimedia)

Demi Moore a purtat o rochie roșie, la premiera filmului  „The Substance”

Ținuta roșie a avut un model floral tip mozaic, care a făcut-o să arate precum o adevărată operă de artă. Rochia mulată i-a scos în evidență silueta de invidiat și bustul generos. Ea și-a coafat părul lung în bucle lejere și a ales să poarte un machiaj discret.

Demi Moore, care se laudă cu o avere de 200 de milioane de dolari, nu a venit singură la eveniment ci însoțită de cele trei fiice pe care le împarte cu Bruce Willis (69 de ani) – Rumer (36 de ani),  Scout (33 de ani) și Tallulah (30 de ani). Despre fostul ei soț, care suferă de demență, actrița de la Hollywood a dezvăluit că acesta se simte bine, „având în vedere circumstanțele în care se află”. Demi a dezvăluit că îl vizitează săptămânal.

Demi Moore, operații de 300.000 $

Demi Moore a investit o avere în intervenții estetice. Ea a spart peste 300.000 de dolari pe diverse intervenții chirurgicale, inclusiv o augmentare a sânilor, o rinoplastie și multe injecții cu Botox și acid hialuronic.

Plasticianul Mark Solomos a dezvăluit că, în opinia sa, Demi Moore și-a făcut un lifting facial în urmă cu câțiva ani. De asemenea, ea își menține fața tânără cu injecții regulate cu Botox și ședințe cu laser. El a mai sugerat că starul de la Hollywood și-a făcut și o blefaroplastie – intervenție chirurgicală prin care se corectează pleoapele căzute.

Demi Moore a divorțat de trei ori. Ea a fost căsătorită cu regretatul muzician Freddy Moore, în perioada 1980-1985, cu Bruce Willis, între 2005-2013, și cu Ashton Kutcher în perioada 2005-2013.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
anca dumitra instagram jpg
Banner Magdalena Chihaia
Gabriela cristea reteta biscuiti jpg
Banner Alexandru Ciucu
andra maruta jpg
doinita oancea lora jpg
jennifer lopez ben affleck intalnire profimedia jpg
Vedeta are o relație în trei, pasională și lipsită de inhibiții, cu Jorge și Toto Dumitrescu
image
actualitate.net
image
actualitate.net