Divele bătrâne preferă tinereii! Madonna, văzută în compania unui bărbat misterios

Ultima actualizare:

În lumea celebrităților, este o normalitate ca bărbații de la Hollywood să aibă iubite și soții mult mai tinere decât ei. Însă, există și dive care consideră că vârsta e doar un număr și care recunosc că preferă bărbații mai tineri. Chiar dacă relațiile lor au fost criticate la început, au trecut testul timpului.

Madonna e din nou îndrăgostită de un bărbat mai tânăr

Madonna, alături de un bărbat mai tânăr, pe stradă
Madonna (65 de ani) are un nou iubit tinerel (Foto: Instagram)

Madonna (65 de ani) s-a afișat în ultima vreme în compania unui bărbat misterios, mult mai tânăr decât ea. Diva a publicat imagini cu acesta pe Instagram, în ipostaze destul de intime. Cei doi s-au fotografiat în pat în timp ce ea era topless, îmbrățișați pe canapea, dar și ținându-se de mână pe stradă.

Însă, Madonna pare că vrea să-l protejeze pe frumușelul de lângă ea, căci nu a dezvăluit numele sau vârsta acestuia, potrivit publicației americane Page Six. Anterior, Regina Muzicii Pop a fost într-o relație cu dansatorul Ahlamalik Williams (29 de ani), de care s-a despărțit în 2022.

Madonna, în pat alături de noul iubit (Foto: Instagram)
Madonna, în pat alături de noul iubit (Foto: Instagram)

În urmă cu ceva timp, într-un interviu acordat pentru The New York Daily News, cântăreața a afirmat că are relații cu parteneri mai tineri pentru că cei mai mulți bărbați de vârsta ei sunt deja căsătoriți și au familii: „Eu sunt o persoană dornică de aventură. Trebuie să fii foarte deschis ca să pășești în lumea mea. Bărbații mai în vârstă sunt mai închiși la minte și nu sunt dornici de distracție, așa cum sunt cei tineri”. Madonna a fost căsătorită anterior cu Guy Ritchie și Sean Penn.

Are cinci copii, doi biologici - Lourdes (27 de ani), din relația cu antrenorul de fitness Carlos Leon, Rocco (23 de ani), cu fostul ei soț Guy Ritchie – și patru adoptați: David (18 ani), Mercy (18 ani) și gemenele Stella and Estere (11 ani).

Cher și Alexander Edwards se iubesc din 2022

Cher și iubitul ei tinerel Alexander Edwards, la un eveniment. Amândoi s-au îmbrăcat în negru
Cher (78 de ani) se iubește cu Alexander Edwards (38 de ani) (Foto: Profimedia)

Cher (78 de ani) este îndrăgostită lulea de producătorul muzical Alexander Edwards (38 de ani)! Cei doi sunt împreună din noiembrie 2022 și, deși s-au despărțit pentru o perioadă foarte scurtă anul trecut, acum relația lor pare mai sudată ca niciodată.

„El a fost cel care m-a curtat. Nu s-a lăsat bătut, iar în cele din urmă m-a cucerit. Este foarte diferit de alți bărbați! (...) Dragostea nu ține cont de matematică! După cum știm cu toții...Nu m-am născut ieri și ceea ce știu sigur este că nu există garanții în viață. Oricând faci o alegere, riști! Întotdeauna mi-am asumat riscuri!”, a explicat Cher pe rețeaua socială X, în urmă cu ceva timp.

Cher are doi copii, Chaz Bono (55 de ani), din relația cu primul soț, Sonny Bonno, și Elijah Blue (48 de ani), din al doilea mariaj, cu Gregg Allman. La rândul său, Alexander Edwards are un băiețel, Slash Electric (4 ani), cu fosta lui iubită, Amber Rose (40 de ani).

Kris Jenner, într-o relație cu un bărbat mai tânăr cu 25 de ani decât ea

Kris Jenner și iubitul Corey Gamble ținându-se de mână
Kris Jenner (68 de ani) și Corey Gamble (43 de ani) sunt împreună din 2015 (Fot: Instagram)

Kris Jenner (68 de ani) l-a cunoscut pe managerul Corey Gamble (43 de ani) la o petrecere, în 2014. În 2015, cei doi au anunțat că sunt împreună. De atunci, sunt inseparabili și s-a zvonit și că s-au logodit.

Cu toate acestea, Kris Jenner a afirmat că nu se gândesc la nuntă. Ea are șase copii: Kim (43 de ani), Kourtney (45 de ani), Khloé (40 de ani) și Rob Kardashian (37 de ani) cu regretatul avocat Robert Kardashian, Kendall (28 de ani) și Kylie Jenner (26 de ani) cu Bruce Jenner – actuală Caitlyn Jenner.

Kris a afirmat că fiicele ei s-au opus inițial relației sale cu Gamble, din cauza diferenței de vârstă, însă acum toți copiii ei o susțin. „La început, nu am înțeles de ce vrea să fie cu o femeie mult mai bătrână decât el. Dar Corey m-a învățat că vârsta e doar un număr. Nu poți explica de ce se îndrăgostesc unii oameni sau de ce există o anumită chimie între ei”, a declarat vedeta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
Banner Irina Rimes
radu bănică iubita jpg
banner Nouria Nouri png
banner gabriela cristea png
madonna profimedia (2) jpg
banner oana roman png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net