Divele sfidează iarna! Vedetele au fugit în țările calde, unde și-au etalat siluetele perfecte la plajă

Divele de peste Ocean și-au început anul 2024 cu vacanțe exotice în țările calde! Departe de iarnă și zăpadă, vedetele s-au bronzat în aceste zile la plajă și s-au bălăcit în mare, etalându-și siluetele fără cusur în costume de baie minuscule.

Alessandra Ambrosio, vacanță în insula Florianópolis

Alessandra Ambrosio, în costum de baie
Alessandra Ambrosio și-a etalat silueta de model (Foto: Profimedia)

Alessandra Ambrosio (42 de ani) a ales ca destinație de vacanță insula Florianópolis din Brazilia, țara ei natală. Fostul „îngeraș” Victoria's Secret s-a relaxat la soare, apoi s-a răcorit în Oceanul Atlantic. Nu a plecat singură în vacanță, ci alături de familia ei, iubitul Richard Lee și copiii ei, Anja, 15 ani, și Noah, 11 ani, pe care îi are cu fostul ei partener, afaceristul Jamie Mazur. Manechinul brazilian a fost surprins de fotoreporteri la plajă, zilele trecute, în timp ce își etalat formele într-un costum de baie colorat. Chiar dacă are doi copii, vedeta și-a păstrat silueta de model care a consacrat-o.

Izabel Goulart se laudă cu „pătrățelele” de pe abdomen

Izabel Goulart, în costum de baie
Izabel Goulart (39 de ani) și-a etalat corpul perfect, pe plajele braziliene (Foto: Instagram)

Izabel Goulart (39 de ani) are cel mai tonifiat corp! Modelul brazilian a demonstrat acest lucru recent, când s-a fotografiat într-un costum de baie minuscul, pe o plajă din țara sa natală. Vedeta a purtat un bikini de culoare verde și un sutien mov, care a avut cupele în forma unor stele de mare. Superba șatenă a fost lăudată de fanii săi pentru abdomenul său lucrat. „Mă găsiți acolo unde sunt valuri”, a scris manechinul, pe pagina sa de Instagram.

Kendall Jenner, la plajă în Barbados

Kendall Jenner, în costum de baie
Kendall Jenner a ales Barbados ca destinație de vacanță

Kendall Jenner (28 de ani) s-a distrat și ea la plajă, în primele săptămâni ale anului 2024. Sora mai mică a lui Kim Kardashian și-a uimit fanii, după ce a publicat imagini sexy cu ea, îmbrăcată într-un costum de baie portocaliu. Se pare că modelul a fost în vacanță în Barbados, alături de iubitul ei, cântărețul puertorican Bad Bunny (29 de ani), timp în care superba brunetă a reușit să se bronzeze pentru prima oară pe anul acesta.

Jenny Powell a ales să se distreze în Tenerife

Jenny Powell, într-un costum de baie galben
Jenny Powell s-a bronzat în Tenerife (Foto: Profimedia)

Jenny Powell (55 de ani) a fost și ea în vacanță în țări străine! Prezentatoare britanică a ales ca destinație Tenerife, Spania, acolo unde s-a relaxat la soare și s-a bălăcit în Oceanul Atlantic. Vedeta a fost fotografiată într-un costum de baie galben, format din două piese. Chiar dacă a trecut demult de 50 de ani, lui Jenny nu îi este rușine să își expună corpul. Mai mult, ea se mândrește cu faptul că este mai slabă decât era la 50 de ani – asta pentru că merge zilnic la sală și are grijă să mănânce doar alimente sănătoase.

Salma Hayek a început anul 2024 în costum de baie

Salma Hayek are o siluetă de invidiat (Foto: Instagram)
Salma Hayek are o siluetă de invidiat (Foto: Instagram)

Salma Hayek (57 de ani) a pornit și ea cu dreptul în anul 2024! Actrița mexicană a publicat recent o poză cu ea în costum de baie, pe contul ei de Instagram. Deși nu a dorit să dezvăluie unde se află în vacanță, din imagine reiese clar că este o destinație exotică, unde a plecat cel mai probabil alături de soțul ei, miliardarul francez François-Henri Pinault (61 de ani). Deși se apropie de 60 de ani, Salma Hayek are în continuare o siluetă de invidiat și se mândrește cu formele sale voluptoase.

Gwyneth Paltrow, în vacanță alături de copii

Gwyneth Paltrow și Apple, la plajă
Gwyneth Paltrow și fiica ei, Apple, s-au distrat în Mexic (Foto: Instagram)

Gwyneth Paltrow (51 de ani) și copiii ei, Apple (19 ani) și Moses (17 ani), au fugit într-o vacanță binemeritată, în Mexic, în prima săptămână a anului. Actrița americană s-a pozat alături de fiica ei, pe plajă, amândouă îmbrăcate în ținute lejere de vară. Gwyneth a ales o ținută formată dintr-un top alb tip sutien și pantaloni de aceeași culoare - nuanța deschisă scoțându-i în evidență bronzul proaspăt.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
image
actualitate.net
image
actualitate.net