Divorțul dintre Britney Spears și Sam Asghari, finalizat la 9 luni după despărțire

Britney Spears (42 de ani) și Sam Asghari (30 de ani) au finalizat divorțul, la 9 luni după ce au anunțat că s-au separat.

Britney Spears și Sam Asghari pe covorul roșu
Britney Spears și Sam Asghari s-au despărțit anul trecut (Foto: GettyImages)

Conform documentelor judiciare obținute de tabloidul american PageSix, artista, care deține o avere de 60 de milioane de dolari, va păstra mai multe bijuterii și obiecte personale, precum și câștigurile pe care le-a obținut înainte, în timpul și după căsătorie.

Au existat bunuri imobiliare suplimentare care vor fi împărțite în funcție de contractul prenupțial. Divorțul celor doi a fost soluționat „pe cale amiabilă”. Documentele au fost depuse la o instanță din Los Angeles miercuri seara târziu și vor deveni oficiale, după semnătura judecătorului.

Britney continuă un nou capitol din viața sa– poveștile despre ea sunt ridicole și false”, a spus o sursă apropiată de artistă, legat de zvonurile că ea își risipește averea. „Deși se bucură de călătoriile de lux ca urmare a libertății ei câștigate cu greu, a lansat o carte de succes, iar cerul este limita în ceea ce privește puterea ei de câștig, inclusiv drepturile de film pentru «Femeia din mine»”.

În cartea sa, Britney Spears a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostului soț: „A fost un dar de la Dumnezeu. Am știut imediat că îl vreau în viața mea. Chimia dintre noi la început a fost o nebunie.”

 Asghari a cerut oficial divorțul de Spears pe 16 august 2023, invocând „diferențe ireconciliabile”. La acea vreme, antrenorul de fitness a încerca să renegocieze condițiile contractului prenupțial, dar în cele din urmă nu l-a contestat. El a spus că data despărțirii lor a fost 28 iulie și a cerut ca Prințesa Pop să-i plătească pensie alimentară, dar și onorariile avocaților săi. 

Ulterior, a declarat că el și Britney „vor păstra dragostea și respectul pe care le au unul față de celălalt”, adăugând că „îi dorește tot ce este mai bun”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin nita romania euro 2024 facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Elena Tănase jpg
ioana tiriac fiica ion tiriac webp
Banner Jean Paler Gheorghe Turda
banner irina columbeanu png
banner andreea raicu png
banner lupu rednic png
Marian Ralea Teatrul Metropolis jpeg
Dan Spataru jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net