Dorința arzătoare pe care o are Celine Dion, după ce a fost diagnosticată cu o boală cruntă: „Scopul meu...”

 În lumea muzicii, puține voci au reușit să atingă inimile a milioane de oameni așa cum a făcut-o Céline Dion. Cu o carieră impresionantă și o prezență scenică inegalabilă, Céline a devenit un simbol al muzicii de calitate. Însă, dincolo de lumina reflectoarelor, artista se confruntă acum cu una dintre cele mai mari provocări ale vieții sale. În 2020 a avut ultimul său turneu, după ce a primit un diagnostic crunt. Acum, la 56 de ani însă, mai are un vis de atins.

Dorința arzătoare pe care o are Celine Dion, după ce a fost diagnosticată cu o boală cruntă
Dorința arzătoare pe care o are Celine Dion, după ce a fost diagnosticată cu o boală cruntă

Dorința arzătoare pe care o are Celine Dion

În urmă cu câțiva ani, Céline Dion a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide, o tulburare neurologică rară care afectează mobilitatea și flexibilitatea corpului. Această veste a venit ca un șoc atât pentru ea, cât și pentru fanii săi din întreaga lume. În ciuda dificultăților, Céline a ales să se confrunte cu boala cu demnitate și curaj, angajându-se într-un regim strict de terapie și exerciții fizice.

Pe de altă parte, nu vreau doar să aștept. Este greu, muncesc foarte mult și mâine va fi și mai greu. Mâine este o altă zi. Dar există un lucru care nu se va opri niciodată, și acela este voința. Este pasiunea. Este visul. Este determinarea. Nu am învins boala, pentru că este încă în mine și va fi mereu. Sper că vom găsi un miracol, o modalitate de a o vindeca cu ajutorul cercetării științifice, dar deocamdată trebuie să învăț să trăiesc cu ea. Lucrez la degetele de la picioare, la genunchi, la voce. După cum văd eu lucrurile, am două opțiuni. Fie mă antrenez ca un atlet și muncesc foarte mult, fie mă deconectez și s-a terminat, stau acasă, îmi ascult cântecele, stau în fața oglinzii și îmi cânt. Am ales să lucrez cu tot corpul și sufletul, din cap până în picioare, cu o echipă medicală. Vreau să fiu cea mai bună persoană care o pot fi.”, a spus artista.

Pentru a combate efectele sindromului, Céline se dedică unui program intensiv de antrenamente, efectuând exerciții specifice timp de cinci zile pe săptămână. Alături de o echipă de specialiști, ea lucrează neobosit pentru a-și recăpăta mobilitatea și a se întoarce pe scenă, locul unde se simte cu adevărat acasă.

La vârsta de 56 de ani, Céline Dion nu și-a pierdut speranța și visurile. Una dintre cele mai arzătoare dorințe ale sale este să revadă Turnul Eiffel, simbolul Parisului și al Franței, o țară care i-a oferit multe momente memorabile în cariera sa.

Scopul meu este să văd din nou Turnul Eiffel!", a declarat artista.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net