Dureros! Ce scrie pe raportul medico-legal al Ivanei Trump? A murit în propria-i casă

Ivana Trump, prima soție a fostului președinte american Donald Trump, a fost găsită decedată în propria sa casă, în orașul New York. Potrivit unui purtător de cuvânt, oamenii legii au observat că Ivana căzuse pe scări, iar acum au apărut rezultatele raportului medico-legal.

Ivana Trump ar fi murit în urma impactului, după ce a suferit răni de impact în zona trunchiului. Medicul legist care s-a ocupat de cazul său a conchis că este vorba despre mai multe „răni de impact contondent” și au fost provocate de o căzătură. Din acest motiv, nu există suspiciuni în ceea ce privește moartea sa.

S-ar putea să te intereseze și:  Ultimele clipe din viața Ivanei Trump, femeia din spatele brandului Donald Trump

Hotărârea oficială a venit la doar o zi după ce Ivana Trump, în vârstă de 73 de ani, a fost găsită moartă în imobilul său din Manhattan, în urma unui apel primit de pompieri. Cineva din familie a luat legătura cu autoritățile, pentru că nimeni nu o mai văzuse de ceva vreme. Când autoritățile au ajuns, au constatat decesul.

Ivana Trump, prima soție a lui Donald Trump, a fost găsită moartă, pe scări

În urma acestui eveniment, vineri, 15 iulie 2022, Procuratura Generală a statului New York a anunțat că este de acord să amâne depunerea mărturiilor lui Donald Trump și fiul săi, programate inițial pentru săptămâna viitoare, pentru a o comemora pe Ivana.

Nu rata nici: Cum se purta Trump cu cei trei copii din prima căsnicie. Fosta soţie spune adevărul

Donald Trump dar și fiul său, Donald Jr. și Ivanka urmau să fie chestionați săptămâna viitoare de anchetatorii din biroul procurorului general Letiția James, ca parte a unei investigații asupra modului în care Organizația Trump a declarat valoarea diferitelor active imobiliare. James va trebui să afle dacă beneficiile financiare din companie precum impozitele reduse, condițiile bune de împrumut care favorizează diverși indivizi etc. au fost impuse ilegal.

Cine a fost Ivana și când s-a măritat cu fostul președinte SUA

Ivana, care a fost model și participant la numeroase curse de schi, s-a născut în Cehoslovacia și s-a căsătorit cu mogulul din domeniul imobiliar în 1977. De-a lungul timpului a deținut poziții de top în companiile bărbatului, inclusiv în cea vizată acum de autorități.

Cei doi au trei copii: Donald Jr., Ivanka și Eric, iar divorțul lor din anul 1990 a fost unul extrem de aspru. Pe lângă lupta din tribunale, foștii soți s-au războit în adevăratul sens al cuvântului și în tabloide.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net