„E un nimeni!” Prima soţie a lui Trump o pune la zid pe femeia care i-a spart casa

simeon stalpnicul png
Ivana pe vremea când era căsătorită cu Donald TrumpFoto: Hepta

Femeie de afaceri şi fost fotomodel, Ivana Trump încă nu îi spune pe nume Marlei Maples, după 25 de ani de când i-a distrus căsnicia cu actualul preşedinte al SUA, Donald Trump. “E un nimeni, o animatoare, care nu a realizat nimic în viaţa ei”, spune Ivana despre Marla.

Ivana Trump (68 de ani) a fost măritată cu Donald Trump (71 de ani) între 1977 şi 1992 şi au împreună trei copii, Donald Jr. (39 de ani), Eric (33 de ani), şi Ivanka (37 de ani). Ea este de origine cehă şi a fost numită recent de Trump ambasadoare în Cehia, dar a refuzat oferta , fiindcă nu poate renunţa la modul său de viaţă. Ivana este încă foarte apropiată de preşedintele SUA şi spune că îl sună săptămânal. Ea îi poartă pică şi astăzi Marlei Maples (53 de ani), care a despărţit-o de Donald Trump. Maples s-a căsătorit cu Trump în 1993, dar mariajul lor nu a durat decât până în 1999.

Ivana nu dă vina pe Donald pentru faptul că a părăst-o, ci pe Marla: “Ea a tot flirtat cu el. Donald avea 1.000 de cărţi de credit în buzunar. Putea să-şi aleagă orice femeie voia”, a mai spus Ivana. Din căsnicia lui Marlei Maples cu Donald Trump a rezultat o fiică, Tiffany, de 23 de ani. Preşedintele SUA este în prezent căsătorit cu fostul fotomodel Melania Trump (47 de ani), de origine slovenă, şi au împreună un fiu, Barron William, de 11 ani.

simeon stalpnicul png
Marla împreună cu Donald TrumpFoto: Hepta
transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
accident motilor buun jpeg
Parada militara la Phenian FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
transfagarasan 2819625 1920 jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
FotoJet (7) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
stres 0 jpeg