Cum se purta Trump cu cei trei copii din prima căsnicie. Fosta soţie spune adevărul

simeon stalpnicul png
Donald Trump, alături de soţia Melania şi copiii săi, Baron, Ivanka, Tiffany, Eric şi Donald JrFoto: Getty

Prima soţie a lui Donald Trump s-a pus pe dezvăluiri despre viaţa alături de preşedintele american. Acum, Ivana Trump a povestit cum s-a descurcat Donald în postura de şef de stat, iar declaraţiile ei nu îl pun într-o lumină prea bună pe şeful de stat.

Conform Ivanei, Donald Trump nu ştia cum să interacţioneze cu cei trei copii pe care i-au avut împreună, Ivanka, Eric şi Donald Jr. De abia când aceştia au ajuns la facultate, preşedintele american s-a simţit capabil să aibă o relaţie normală cu ei. Ivana a fost căsătorită cu Trump între 1977 şi 1992, iar după divorţ a fost primit custodia copiiilor. 

"Nu ştia să vorbească pe limba copiiilor. După ce am divorţat, i-am spus lui Donald, poate fi un singur chef în bucătărie, iar eu voi fi acela", a povestit Ivana, conform independent.co.uk. 

Ea a mai declarat că a avut abordarea perfectă pentru ca cei trei copii să nu îşi facă de cap. "Îi ţii ocupaţi şi nu le dai bani prea muţi. Ivanka avea ore de cantp, de pian, balet, şcoală. Băieţii se duceau la hockey, karate, ski, golf şi tenis. Încerci de toate şi vezi la ce sunt buni copiii", a adăugat Ivana. 

Comentariile ei vin după ce Trump a organizat petrecerea de Halloween de la Casa Albă, în timpul căreia a demonstrat că nu ştie să se poarte cu copiii. Unuia chiar i-a spus că e bine că nu are probleme cu greutatea. 

Nici când Melania era gravidă cu Baron, cel mai mic copil al său, Trump nu a fost mai galant. Într-un interviu, el a declarat că nu are de gând să schimbe scutece şi că "multe femei vor ca soţii lor să se poarte ca o nevastă". 

Ion Hristescu png
horoscop ( FOTO pixabay )
cub larisa iordache png
7 front elvetianca pensiune jpg
proteste   profimedia 0727331327 jpg
foto 1   privire oras shutterstock 674347609 jpg
andreea esca si alexia eram
6 baza 1 garsoniera jpg
image png
aurel balasoiu foto facebook jpg
image
image
image
image
Sistem HIMARS FOTO Profimedia
foto 1   privire oras shutterstock 674347609 jpg
proteste   profimedia 0727331327 jpg
rapper rus   mrwalkie Instagram  jpg
7 front elvetianca pensiune jpg
6 baza 1 garsoniera jpg