Fantomele trecutului? Nick Carter, acuzat că a violat o fată cu autism, în urmă cu 21 de ani!

Nick Carter, 42 de ani, de la Backstreet Boys, nici nu și-a revenit bine după decesul fratelui său, Aaron Carter, că a primit o nouă lovitură! Împotriva sa a fost deschis un proces de viol, intentat de echipa de avocați a unei fete, care a fost diagnosticată cu autism.

Fapta ar fi avut loc în 2001, când Shannon Ruth avea 17 ani. „Ultimii 21 de ani au fost marcați de durere, confuzie, frustrare, rușine și reproșuri, iar asta e din cauza faptului că am fost violată de Nick Carter. Chiar dacă sunt diagnosticată cu autism și sufăr de paralizie cerebrală, nu cred că ceva mi-a dăunat mai mult în viață decât ceea ce mi-a făcut și spus Nick Carter. Îmi amintesc clar că după ce m-a violat, mi-a spus că sunt o zdreanță retardată și mi-a lăsat urme pe braț”, a declarat Shannon Ruth, care a împlinit 39 de ani.

Fata a povestit, într-o conferință de presă că Nick Carter ar fi încercat să o amenințe și să o convingă să nu sufle o vorbă, ea fiind speriată, aparent, ani buni, de faptul că ar putea ajunge la închisoare dacă ar povesti. Ajunsă la maturitate, Shannon și-a dorit ca Nick Carter să fie tras la răspundere pentru aparenta faptă. De asemenea, ea a spus că speră ca demersul ei să ducă la salvarea unor alte potențiale victime, în viitor.

Evident, până la demararea procesului, când vor fi prezentate și probele, artistul beneficiază de prezumția de nevinovăție. Avocatul presupusei victime, Mark J. Boskovich, a declarat, într-o conferință de presă, că își susține necondiționat clienta și că există alte două femei, care au dorit să rămână anonime și care s-au alăturat ca părți vătămate în aceeași acțiune demarată în justiție.

Nick Carter are un istoric bogat când vine vorba despre abuz împotriva femeilor, iar industria muzicală are obiceiul de a întoarce privire”, a declarat avocatul. 

Conform datelor obținute de Pagesix.com, Shannon ar fi fost invitată în autocarul folosit de Nick Carter și colegii săi, în turneul „I want it that way”, după un concert susținut de Backstreet Boys în Tacoma, după ce îi ceruse acestuia un autograf, la finalul concertului. Conform acestuia, Nick Carter i-ar fi oferit o băutură, despre care crede că ar fi fost un cocktail de alcool cu merișoare, deși era minoră. Apoi, i-ar fi cerut să întrețină raport sexual oral. Nick Carter ar fi mers și mai departe și ar fi obligat-o să facă sex cu el, Shannon fiind virgină la acea vreme.

Fata susține că ar fi contactat virusul papiloma uman - HPV, după presupusul viol. Reprezentanții lui Nick Carter s-au abținut de la comentarii, pentru sursa citată, dar artistul are, într-adevăr, un istoric în materie de comportament sexual abuziv. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
couple 7353748 1920 jpg
Imunitate America Express Foto Antena 1 jpg
madalina manole facebook jpg
horoscop jpg
sex jpg
323134720 3051397911822651 82400353157142897 n jpg
Vica la Survivor (1) jpg
image
image
image
image
image
image
Pepe la alergare  jpg
Pamela Anderson jpg
oana roman si marius elisei
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina