Fosta soție a lui Michael Jackson: „Dependența i-a ucis. Port o parte din vină”

Debbie Rowe, 63 de ani, a fost măritată cu Michael Jackson, timp de trei ani, între 1996 și 1999.

Debbie Rowe, Michael Jackson și cei doi copii ai cuplului, Paris și Prince.
Debbie Rowe, Michael Jackson și cei doi copii ai cuplului, Paris și Prince.

Fosta asistentă a unui renumit medic dermatolog, care îl trata pe megastar, este mama surogat a doi dintre copii Regelui muzicii pop, Prince și Paris.

Colaborarea acesteia cu medicul dermatolog Arnold Klein, decedat în 2015, numit și „tăticul botox”, stă la baza unor procese de conștiință care o bântuie de ani de zile pe Debbie Rowe, relatează The Sun.

A închis ochii la tratamentele periculoase prescrise de șeful ei

Într-un film documentar, produs în Statele Unite ale Americii, ea recunoaște: „Există un număr de oameni care au dezvoltat adicții. Dependența i-a ucis și eu port o parte din vină”.

Declarația acesteia vizează o serie de tratamente controversate administrate de medicul dermatolog Arnold Klein, care includeau analgezice puternice.

Vezi și: Necazuri în paradisul bogătașilor. Familia Beckham, la cuțite cu cuscrii Peltz!

Aceste tratamente erau recomandate și prescrise și în perioada în care Debbie Rowe lucra ca asistentă pentru medic, Michael fiind unul dintre pacienții care au primit respectivele medicamente.

În timpul unui proces civil, derulat în 2013, Debbie Rowe a spus că fostul ei șef a fost responsabi de dependența lui Michael de analgezice și calmante puternice.

Michael Jackson nu a fost resuscitat corespunzător

Megastarul a decedat, în iunie 2009, în urma unui stop cardio-respirator, după ce Conrad Murray, un medic fără licență, i-a administrat, ilegal și într-un mod lipsit de etică, Propofol.

Conform medicului legist care a examinat cadavrul lui Michael Jackson, doza primită de artist era suficientă cât să tranchilizeze un rinocer.

Propofol este administrat, în mod normal, ca anestezic, în timpul procedurilor chirurgicale sau al unor investigații medicale invazive complexe. Altfel, în doze mari, Propofol este utilizat și pentru eutanasierea animalelor de companie.

Citește și: Janet Jackson, dezvăluiri despre traumele din copilărie: ”Michael îmi zicea scroafă!”

Când Michael Jackson a intrat în stop cardio-respirator, Conrad Murray i-a aplicat, acestuia, manevre de resuscitare, însă nu a ținut cont de un detaliu crucial. Michael era întins pe pat, pe o saltea moale.

Astfel, masajul cardiac aplicat nu a avut nici un rezultat, corpul lui Michael fiind împins cu totul în stratul moale al saltelei, presiunea nefiind pusă, corect, pe inimă.

S-ar putea să îți placă și: Ce mari s-au făcut copiii lui Michael Jackson! Uite cum arată acum!

Conform anchetatorilor, dacă Murray l-ar fi întins pe Michael Jackson pe podeaua dură, masajul cardiac l-ar fi putut resuscita.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net