Gisele Bundchen l-a înlocuit deja pe Tom Brady. Cine este noul iubit al supermodelului brazilian

Ultima actualizare:

Gisele Bundchen se pare că n-a plâns mult după divorțul de Tom Brady. La scurtă vreme după ce a încheiat un mariaj de 13 ani, supermodelul brazilian s-a afișat cu un nou iubit.

Gisele Bundchen l-a înlocuit deja pe Tom Brady. Foto: colaj/Instagram
Gisele Bundchen l-a înlocuit deja pe Tom Brady. Foto: colaj/Instagram

În vârstă de 42 de ani, Gisele trece prin schimbări uriașe în viața ei. La finalul lunii octombrie, celebrul model s-a despărțit de jucătorul de fotbal american Tom Brady. După doar două săptămâni, vedeta a fost văzută alături de instructorul de arte marțiale Joaquim Valente.

Conform publicației americane Page Six, care a obținut fotografii exclusive cu cei doi, Gisele și noul ei partener s-au distrat tocmai în Costa Rica. adică pe insula în care vedeta are multe amintiri cu fostul soț. Cei doi mergeau des în această țară unde fotomodelul are și o casă de vacanță.

Gisele Bundchen și Joaquin Valente au fost surprinși ieșind seara la o cină. Cei doi s-au îmbrăcat casual. În scurta vacanță din Costa Rica, Giesele i-a avut alături și pe cei doi copii ai ei, Benjamin și Vivian.

Cine este noul iubit al lui Gisele Bundchen

Joaquim Valente este un instructor de Jiu-Jitsu din Rio de Janeiro. Gisele și noul ei partener se cunosc din 2021. De altfel, se pare că fotomodelul a luat lecții de arte marțiale de la actualul ei iubit.

La începutul lunii trecute, Tom Brady și Gisele Bundchen au divorțat, după 13 ani de mariaj.  Cele două vedete au ajuns repede la un acord în privința averii de 650 de milioane de dolari pe care au agonisit-o de-a lungul timpului.

Gisele și Tom erau căsătoriți din 2009 și au împreună doi copii, Benjamin, în vârstă de 12 ani, și Vivian Lake, în vârstă de 9 ani.

Gisele și Tom Brady au fost căsătoriți 13 ani
Gisele și Tom Brady au fost căsătoriți 13 ani

„Cu multă recunoștință pentru timpul trăit împreună, eu și Tom ne-am despărțit în condiții bune. Prioritatea mea au fost mereu și vor fi copiii pe care-i iubesc din toată inima.

Decizia de a încheia o căsnicie nu e niciodată ușoară, dar ne-am îndepărtat și, chiar dacă e greu să treci prin așa ceva, mă simt binecuvântată pentru perioada în care am fost împreună și îi doresc numai bine lui Tom”, a transmis Gisele Bundchen în ziua în care a anunțat oficial despărțirea de Brady.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner cristina cioran png
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net