Hailey Bieber, prin zăpadă într-o fustă extrem de scurtă!

Ultima actualizare:

Baba suferă la frumusețe! Hailey Bieber (27 de ani) a fost protagonista unei ședințe foto sexy, realizată în zăpadă. Modelul a fost îmbrăcat într-o fustă bej foarte scurtă și o bustieră, cu o haină voluminoasă de culoare albă pe deasupra.

Hailey Bieber, fotografiată prinz zăpadă îmbrăcată în fustă, sutien și o haină voluminoasă
Hailey Bieber a înfruntat frigul, într-o ținută sexy (Foto: Instagram)

Soția lui Justin Bieber (29 de ani), care se laudă cu o avere de 20 de milioane de dolari, a avut curaj să înfrunte frigul năprasnic, pentru a obține cele mai frumoase poze. Ulterior, ea a publicat imaginile pe rețeaua socială Instagram, spre deliciul celor peste 50 de milioane de fani care o urmăresc. Hailey și Justin Bieber s-au căsătorit în 2018, într-o ceremonie secretă, apoi au făcut o petrecere de nuntă în South Carolina, SUA, în 2019, la care au luat parte familia și prietenii. Evenimentul i-ar fi costat pe soții Bieber 1,3 milioane de dolari.

Ce dietă ține Hailey Bieber

Hailey Bieber are grijă să mănânce sănătos, pentru a-și menține silueta de model. „Într-o zi obișnuită, micul dejun constă în ouă fierte sau fulgi de ovăz, un tip de proteine ​​sănătoase sau un smoothie. Prânzul este în general o salată, pește, legume la grătar sau poate un sandviș. Nu mănânc prea mult gluten. Îmi place să mănânc salată Caesar, dar fără crutoane. De obicei, acesta este un lucru pe care îl omit. Cina este cam în același mod ca și prânzul; un fel de legume sau paste fără gluten”, a dezvăluit ea în trecut, pentru revista ELLE.

Desigur, este foarte importantă și mișcarea. Pentru a se menține în formă, Hailey Bieber face Pilates.

„În trecut, eu am fost dansatoare de balet, așa că Pilates pentru mine îmi aduce corpul personal în cea mai bună form. Multe dintre mișcările din Pilates sunt foarte asemănătoare cu dansul”, a explicat ea în podcastul Women’s Health Going For Goal.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dominic Cummings FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
instagram (3) jpg
FotoJet (11) jpg
cary grant jpeg
1 florin piersic png png
FotoJet (4) jpg
oana roman judecatoare jpg
andreea marin mama colaj instagram jpg
iulia vantur colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net