Halle Berry, mărturisiri despre un diagnostic greșit pe care l-a primit: „M-am dus urgent la ginecologul meu și ...”

Halle Berry, în vârstă de 57 de ani, a ales să vorbească despre problemele cu care s-a confruntat, din dorința de a trage un semnal de alarmă în rândul femeilor. În urmă cu trei ani, celebra actriță americană a fost diagnosticată greșit cu herpes, când, de fapt, intrase la premenopauză.

Halle Berry, diagnosticată greșit cu „cel mai rău caz de herpes” / foto: Instagram
Halle Berry, diagnosticată greșit cu „cel mai rău caz de herpes” / foto: Instagram

Invitată la summitul „A Day of Unreasonable Conversation”, din Los Angeles, destinat sănătății femeilor, Halle Berry (57 de ani) i-a povestit Primei Doamne a Statelor Unite ale Americii, Jill Biden, cum, în urmă cu trei ani, la vârsta de 54 de ani, a ajuns pe mâinile medicilor din cauza unor simptome care îi dădeau bătăi de cap și a primit un diagnostic greșit, un caz extrem de grav de herpes.

Vedeta este într-o relație cu Van Hunt din 2020 și a mers să primească un tratament pentru că avea dureri mari în timpul contactelor intime, iar medicul său i-a pus un diagnostic greșit, și anume herpes:

Halle Berry: „Doctorul meu nu avea cunoștințele necesare și nu m-a pregătit”

„Simțeam că am lame de ras în vagin. Am fugit la ginecolog și am vrut să aflu ce se întâmplă. A fost groaznic. El mi-a spus: «Ai cel mai rău caz de herpes pe care l-am văzut vreodată». Zic: «Herpes? Nu am herpes!»”, a mărturisit Halle Berry, potrivit tabloidului american People.

Actrița a spus că și-a confruntat imediat partenerul, însă cuplul a fost testat pentru boli cu transmitere sexuală, iar rezultatele au fost negative la ambii. Ulterior, medicul a stabilit că era vorba despre premenopauză, nu de un herpes, așa cum se gândise.

„Mi-am dat seama că acesta a fost un simptom al premenopauzei. Doctorul meu nu avea cunoștințele necesare și nu m-a pregătit. Atunci am știut că trebuie să fac o schimbare și o diferență pentru alte femei”, a mai spus vedeta, care își dorește să le încurajeze pe femei să se documenteze foarte bine despre ceea ce înseamnă premenopauza.

Superstarul de la Hollywood a fost mult timp o susținătoare pentru sănătatea femeilor și a cerut publicului, la sfârșitul conversației, să o ajute „să schimbe modul în care cultura vede femeile în această etapă a vieții noastre”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net