Heidi Klum, cu jumătate de sân pe afară! Cum a apărut pe covorul roșu

Ultima actualizare:

Heidi Klum (51 de ani) și-a etalat silueta incredibilă la petrecerea aniversară organizată de revista People, la The Chain House, din Los Angeles. Modelul german, care se laudă cu o avere de 40 de milioane de dolari, a venit pe covorul roșu într-o rochie extrem de scurtă de la Sophie Couture, cu print de leopard.

Heidi Klum și-a etalat bronzul perfect (Foto: Profimedia)
Heidi Klum și-a etalat bronzul perfect (Foto: Profimedia)

Heidi Klum, super sexy pe covorul roșu

Ținuta din paiete a fost ușor decupată în zona sânilor, scoțând în evidență faptul că focoasa blondă și-a lăsat sutienul acasă. Heidi Klum și-a completat ansamblul cu sandale negre și un clutch strălucitor.

Se vede că vedeta și soțul ei tinerel, muzicianul Tom Kaulitz (35 de ani), au fost toată vara prin vacanțe în Europa, întrucât jurata de la America's Got Talent este în continuare foarte bronzată. Heidi Klum are patru copii cu fostul ei soț, Seal (61 de ani) – Leni (20 de ani), Henry (19 ani), Johan (17 ani) și Lou (14 ani).

Ce dietă ține Heidi Klum

 Cum de arată atât de bine chiar și la 51 de ani? Ei bine, Heidi Klum a spus că mănâncă doar 900 de calorii pe zi, anul trecut, și a fost intens criticată pentru acest lucru. 

Această dietă drastică implică în mare parte ouă fierte și supă și nu poate fi ținută pe termen lung, fără a avea repercursiuni serioase asupra sănătății. La acea vreme, fanii ei i-au spus că, practic, le îndeamnă pe fetele tinere să se înfometeze, în speranța că vor arăta la fel de bine ca ea, și că acest regim alimentar nu are cum să fie sustenabil și sănătos. 

Ulterior, Heidi Klum s-a răzgândit și a spus că nu e adevărat că mănâncă doar 900 de calorii pe zi și că, de fapt, ea nu își numără caloriile niciodată. În 2020, modelul a vorbit despre cât de mult își iubește corpul.

„Mă simt fericită cu cine sunt și cum sunt. Dacă nu aș fi, m-aș schimba. Port pantalonii pe care vreau să-i port și îmi trăiesc viața așa cum vreau.

În tinerețe, trebuia să fiu disciplinată în ceea ce privește mâncarea. Acum, sunt deja obișnuită cu asta. Sunt atât de multe opțiuni, alege doar lucrurile potrivite pentru tine.”, a declarat Heidi pentru revista Red, în urmă cu patru ani.  Heidi are 62 de kg și are o înălțime de 1,76 m, potrivit Daily Mail.   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
image
actualitate.net
image
actualitate.net