Heidi Klum, decolteu de infarct pe podium! A făcut furori la Săptămâna Modei de la Paris
Heidi Klum (52 de ani) a fost atracția principală a evenimentului L'Oréal Paris Le Défilé 2025, desfășurat la Hôtel de Ville, în inima Parisului. Supermodelul german, care se laudă cu o avere de 160 de milioane de dolari, a strălucit într-o rochie neagră cu decolteu adânc și croială mulată, accesorizată cu aplicații florale transparente.

Cu părul blond purtat drept și celebrul său breton, Heidi a cucerit publicul prezent la Săptămâna Modei de la Paris. Pe podium au urcat și alte vedete internaționale, precum Kendall Jenner, Viola Davis, Jane Fonda și Cara Delevingne, dar Heidi a reușit să atragă toată atenția, confirmându-și statutul de „veterană” a modei.
Într-un interviu pentru Glamour Germany, ea și-a amintit de începuturile grele în această industrie, când era considerată „prea plinuță” pentru standardele acelor vremuri. Totuși, perseverența a făcut-o să rămână relevantă, spre deosebire de multe alte modele din acea perioadă. Despre trecerea timpului, Heidi spune că alege să o accepte cu umor și relaxare: „Nu are rost să te frămânți că îmbătrânești. Asta este!”.
Ce dietă ține Heidi Klum
Heidi Klum are o siluetă perfectă! Vedeta a declarat că secretul ei constă într-un stil de viață echilibrat. Nu a avut niciodată probleme cu greutatea datorită faptului că a ales mereu să mănânce sănătos.
Deși anterior a fost criticată aspru după ce a fost citată spunând că ar consuma doar 900 de calorii pe zi, modelul a dezmințit ulterior această afirmație, explicând că nu își numără niciodată caloriile.
În prezent, Heidi preferă să consume mese bogate în nutrienți, dar echilibrate. Iată cum arată, de regulă, o zi din dieta ei:
- Mic dejun: omletă din trei albușuri de ou cu ardei verde, ceapă verde și pătrunjel, însoțită de un bol mic cu fructe proaspete și o cană de ceai.
- Prânz: 170 de grame de carne de curcan, servită cu 90 de grame de orez basmati sau quinoa și legume sotate.
- Cină: 170 de grame de somon cu lămâie și usturoi, alături de o salată verde cu broccoli și castraveți, asezonată cu o lingură de ulei de măsline.































