Heidi Klum, într-un costum de baie care nu acoperă mai nimic: „Nu știu cum mă voi bronza așa”

Heidi Klum (51 de ani) și-a etalat silueta perfectă, într-un costum de baie sexy, cu imprimeu de leopard, format din două piese. Manechinul de origine germană le-a spus fanilor de pe Instagram că probabil se va bronza cu linii ciudate, întrucât slipul său are trei benzi laterale pe fiecare parte.

Heidi Klum în costum de baie
Heidi Klum și-a etalat silueta perfectă (Foto: Instagram)

„E timpul pentru plajă. Nu știu cum va ieși bronzul”, a spus Heidi Klum.

În imagini, vedeta apare nemachiată și cu părul blond ciufulit, ceea ce i-a făcut pe admiratorii ei să glumească și să o întrebe dacă nu cumva i-a deranjat părul soțul tinerel, muzicianul Tom Kaulitz (34 de ani).

Heidi Klum și Tom Kaulitz s-au căsătorit în 2019

Cei doi au aniversat recent 5 ani de mariaj, iar acum se află în vacanță. Fostul „îngeraș” de la Victoria's Secret a publicat mai multe fotografii de la plajă.  Klum și Kaulitz s-au căsătorit în secret în februarie 2019, la doar două luni după ce ea și-a dezvăluit logodna. Cuplul s-a căsătorit a doua oară în cadrul unei ceremonii oficiale în Italia în august 2019.

Dieta lui Heidi Klum

Supermodelul german a dezvăluit că mănâncă doar 900 de calorii pe zi, anul trecut, și a fost intens criticată pentru acest lucru. Această dietă implică în mare parte ouă fierte și supă. La acea vreme, dmiratorii ei i-au spus că, practic, le îndeamnă pe fetele tinere să se înfometeze, în speranța că vor arăta ca ea, și că acest regim alimentar nu are cum să fie sustenabil și sănătos.

Cu toate acestea, după ce fanii s-au supărat pe ea, Heidi s-a răzgândit și a spus că nu e adevărat că mănâncă doar 900 de calorii pe zi și că, de fapt, ea nu își numără caloriile. În 2020, ea a vorbit despre cât de mult își iubește corpul.

„Mă simt fericită cu cine sunt și cum sunt. Dacă nu aș fi, m-aș schimba. Port pantalonii pe care vreau să-i port și îmi trăiesc viața așa cum vreau. În tinerețe, trebuia să fiu disciplinată în ceea ce privește mâncarea. Acum, sunt deja obișnuită cu asta. Sunt atât de multe opțiuni, alege doar lucrurile potrivite pentru tine.”, a declarat Heidi pentru revista Red, în urmă cu patru ani.  Heidi are 62 de kg și are o înălțime de 1,76 m, potrivit Daily Mail.   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Sândel Bălan și André la botezul  nepoatei Ella Maya, în aprilie 2017 jpeg
mihai albu logo webp
banner Viva
pepe
image png
image png
maria dragomiroiu si sotul bebe mihu 4 webp
cub alin oprea larisa uță png
image
actualitate.net
image
actualitate.net