Jennifer Lopez face senzație cu abdomenul perfect tonifiat la 52 de ani!

Jennifer Lopez, în vârstă de 52 de ani, are o condiție fizică de invidiat. Deși este trecută de prima tinerețe, artista arată impecabil în rochii strânse pe corp și nicio ținută nu este prea îndrăzneață pentru ea. Ultimele imagini distribuie de Jennifer Lopez demonstrează că trecerea timpului este foarte îngăduitoare cu celebra artistă, care arată la fel de bine ca acum un deceniu!

Jennifer Lopez are 52 de ani, dar nimeni nu ar putea să ăi ghicească vârsta Sursă: Profimedia
Jennifer Lopez are 52 de ani, dar nimeni nu ar putea să ăi ghicească vârsta Sursă: Profimedia

Jennifer Lopez nu și-a abandonat niciodată rutina de exerciții fizice, iar rezultatele sunt uimitoare, deoarece a reușit să-și mențină silueta în formă maximă, făcându-și corpul să arate mai mult de douăzeci și ceva de ani decât cel unul avut de o persoană trecută de cincizeci de ani. 

Joi, iubita lui Ben Affleck a demonstrat încă o dată că are un aspect tineresc, în timp ce și-a arătat burtica într-un crop top pentru noua campanie de Ziua Mamei. (În Statele Unite ale Americii Ziua Mamei este sărbătorită la data de 1 mai).

Jennifer Lopez are un abdoment perfect tonifiat Sursă foto: Instagram JLO
Jennifer Lopez are un abdoment perfect tonifiat Sursă foto: Instagram JLO

Vedeta din Bronx și-a purtat părul dezlegat, în timp ce s-a întins pe spate pe un scaun de piele albă. În altă imagine, ea este fotografiată stând în picioare și având o privire plină de subînțeles. În ambele ipostaze, abdomenul tonifiat al solistei s-a aflat în prim-plan. 

Jennifer Lopez arată impecabil la 52 de ani
Jennifer Lopez arată impecabil la 52 de ani

Citește și: Ben Affleck și Jennifer Lopez fac pasul cel mare 

Iubita lui Ben Affleck a distribuit și un alt set de imagini în care apare purtând un palton în carouri. De această dată, picioarele fără pic de celulită sunt cele care atrag atenția. 

Timpul pare să fi stat în loc pentru Jennifer Lopez
Timpul pare să fi stat în loc pentru Jennifer Lopez

Jennifer Lopez face sacrificii pentru a se menține tânără și frumoasă. Nu ratează niciun antrenament la sala de sport și muncește din greu pentru a se menține în formă. Programul de antrenamente al lui Jennifer Lopez include exerciții de tip pilates pentru tonifierea deltoizilor, tricepșilor, bicepșilor, muşchilor inghinali, mușchilor dorsali, lombari, bicepşilor femurali, gambelor şi intercostalilor. Pentru a asigura că își menține posteriorul tonifiat, Jennifer face genuflexiuni cu halterele în spate şi lucrează la aparatele de fitness specifice pentru partea inferioară a corpului.

Solista a mărturisit că înoată câte treizeci de minute pe zi, în piscina din intimitatea propriei case. Nici măcar weekendul nu este lipsit de sport pentru frumoasa artistă. La final de săptămână, face jogging pe distanţe de 5-7 km, conform propriilor declarații. 

Jennifer Lopez nu se teme să se afișeze nemachiată

Actrița este adepta frumuseții naturale și, nu de puține ori, a avut curajul de a se afișa fără pic de machiaj pe pagina personală de Instagram. Fanii au fost încântați să vadă și această latură a divei de la Hollywood, nu doar ipostaze în care solista este perfect aranjată și gata să pășească pe covorul roșu. 

Vezi și: Jennifer Lopez a împlinit 52 de ani. Scena pasională de pe iaht, prin care a confirmat relația cu Ben Affleck.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat în anul 2021, la 17 ani după ce au rupt logodna. Vechea poveste de dragoste dintre ei pare acum să își scrie noi file, în culori mai vesele ca oricând. Jennifer Lopez pur și simplu radiază la brațul actorului, iar fotoreporterii i-au surprins de nenumărate ori în ipostaze tandre, cuplul comportându-se precum doi adolescenți îndrăgostiți.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net