Kate Moss, cea mai bună vecină! Supermodelul livrează mâncare bătrânilor

Ultima actualizare:

Supermodelul Kate Moss se pare că este printre cei mai buni vecini pe care poți să-i ai. Vedeta a început să livreze mâncare bătrânilor ce nu se pot deplasa de la domiciliu.

Pentru a se pregăti pentru o posibilă nominalizare din partea Reginei Elisabeta, la Jubileul de Platină, Kate Moss a fost destul de ocupată cu acțiunile caritabile și cu dezvoltarea spiritului civic. Vedeta a livrat mâncare bătrânilor din cel mai nou cartier al ei, Cotswolds, unde s-a mutat recent. 

De la viața plină de petreceri, la liniștea de la țară

Cel mai probabil, vedeta a apelat la fratele ei, Nick, care deține o furgonetă dedicată special livrării de mâncare. 

Kate Moss dorește, de altfel, să-și repare greșelile din trecut. În 2005, un videoclip a circulat în spațiul online, în care vedeta era surprinsă luând droguri. De altfel, este cunoscut publicului larg că Kate Moss este o mare petrecăreață, care ar face orice pentru a se distra. 

Află mai multe despre motivul pentru care Kate Moss a lăsat viața din Londra: Cu câți bani și-a vândut fotomodelul Kate Moss casa de lux pentru a se muta la sat

Asta ar explica, de altfel, și poziția pe care Kate Moss a avut-o în timpul Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta, unde a fost invitată să petreacă alături de alte personalități memorabile din anii ‘90, într-un autobuz supraetajat. 

Un vecin al vedetei a amintit că „Kate este foarte populară prin părțile astea, chiar integrându-se în această comunitate”.

„Nu are aere de superioritate și discută cu toată lumea. A început chiar să livreze feluri de mâncare bătrânilor care nu se pot deplasa.”

Urmărește și cea mai recentă excapadă a lui Moss și Depp: Johnny Depp, petrecere nebună, în backstage, cu fosta lui iubire, Kate Moss

Kate Moss, pe coperta Vogue

Kate Moss a apărut, din nou, pe coperta revistei Vogue. Ca notă informativă, Kate Moss este prin cele mai vizibile apariții pe coperta revistei, dar de data aceasta, cu ocazia Jubileului de Platină, vedeta a purtat o îmbrăcăminte ce portretiza steagul Regatului Unit.

Chiar și așa, vedeta pare că nu dorește să renunțe la viața de la țară. Acum, după mulți ani de petrecut în fiecare noapte, e mai probabil să o vezi pe Kate Moss cum își plimbă câinii pe stradă, decât să fie prezentă într-un apartament de lux din Londra, distrându-se pe cele mai nebunești hituri. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
Bradley Cooper (3) jpg
dan negru facebook jpg
Sean Connery, alături de Pamela Salem (stânga) și Barbara Carrera (dreapta), din distribuția filmului ”Never Say Never Again” (1983) jpeg
mihai bobonete copii jpg
halle bailey mica sirena jpg
florin dumitrescu instagram jpg
cub silvia chifiriuc png
image
actualitate.net
image
actualitate.net