Cu câți bani și-a vândut fotomodelul Kate Moss casa de lux pentru a se muta la sat

Kate Moss, cunoscută pentru aparențele sale în lumea modei, dar și pe scenă alături de unele dintre cele mai mari fotomodele la nivel internațional, a făcut o decizie increbilă vizând casa ei din nordul Londrei.

kate moss jpeg

Fotomodelul și-a achiziționat casa din Highgate pentru 11,5 milioane de lire, acum 11 ani, fiind cunoscută pentru petrecerile ei extravagante ce aveau loc în capitala Regatului Unit. 

Conform Mirror, se pare că Moss a reușit să obțină un profit considerabil de 4,25 de milioane de lire sterline pe casa de lângă fosta reședință a lui George Michael. Foarte multe persoane se bucură că aceasta a reușit să-și vândă casa pe care aceasta o deținea în Londra. 

De ce a dat Kate Moss viața luxoasă pentru viața la sat

Potrivit unei surse a The Sun, „Kate este încântată că a reușit să-și vândă casa din Londra atât de repede. Era sfârșitul unei ere. Dar ea și iubitul ei și-au petrecut pandemia în mediul rural, unde au realizat că ritmul de viață rural le convine mult mai mult decât viața haotică a orașului.”

Apropiaţi au raportat că Kate Moss dorește să-și vândă casa încă din luna noiembrie, iar printre cei care s-au mirat că fotomodelul dorește să se mute se numără chiar și Lila Grace, în vârstă de 19 ani, care nu se aștepta ca Moss să-și părăsească locuința unde a dat printre cele mai mari petreceri de acum un deceniu.

„Kate și-a petrecut ultima lună și-a dublat cu adevărat sobrietatea și a petrecut timp din Londra ca parte a acestui proces. Fără îndoială, Lila va dori ca sănătatea mamei ei să fie pe primul loc”, a declarat sursa citată

Se pare că fotomodelul dorește să se mute la țară, în Cotswolds, unde și-a petrecut pandemia alături de iubitul ei, contele Nikolai von Bismarck, unde cei doi au realizat că viața în mediul rural este ceea ce-i face fericiți.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

andreea mantea
tina turner jpg
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
horoscop jpg
cub gabi bădălău png
Schengen FOTO Shutterstock
cub Daniel Onoriu png
dorin cioaba 2 jpg
image
image
image
image
image
image
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
tina turner jpg
x 12 andreea antonescu 3 jpeg
inna sexy jpg
florin piersic  jpg
cub mașina moș craciun png