Kim Kardashian a achiziționat un colier emblematic cu cruce purtat anterior de Prințesa Diana pentru 197.000 de dolari

Ultima actualizare:

Kim Kardashian îl va adăuga la „colecția ei în creștere de piese purtate de femei puternice și emblematice”

Cât a plătit Kim Kardashian pentru pandativul Prințesei Diana

Kim a obținut pandantivul crucii violet printr-o licitație recentă Sotheby's. L-a cumpărat cu 197.000 de dolari – adăugându-l la colecția ei de suveniruri istorice. Vedeta are talent pentru a cumpăra lucruri deținute anterior de personalități celebre. Ea a cumpărat și brățări purtate Elizabeth Taylor și ceasul lui Jackie O. Prințesa Diana a fost văzută purtând colierul cu ametist și diamante în 1987. Creat de compania de bijuterii Garrard, i-a fost împrumutat de proprietar pentru eveniment.

Vedeta, în vârstă de 42 de ani, a cumpărat îndrăgitul pandantiv în cruce Attallah, încrustat cu ametist și diamante, în timpul unei licitații organizate de Sotheby's, miercuri. Compania din Marea Britanie a confirmat vânzarea către DailyMail.com.

O sursă apropiată fondatorului SKIMS a dezvăluit că Kim este „onorată să poată deține o bijuterie frumoasă purtată cândva de regretata prințesă” și să adauge la colecția ei în creștere de suveniruri istorice purtate de „feme puternice, iconice care au inspirat”.

„Diana a fost o femeie cu un stil, o frumusețe și o grație incredibile. Kim este onorată să poată deține o bijuterie frumoasă, purtată cândva de regretata prințesă”, a declarat insiderul pentru DailyMail.com.

„Acest pandantiv frumos în cruce va fi adăugat la colecția ei în creștere de bijuterii, toate piese care au fost purtate de femei puternice, emblematice, care au inspirat-o pe Kim”.

Pandantivul poate fi văzut AICI. 

Cine a creat faimosul pandativ

Regretata prințesă de Wales, care a făcut adesea titluri pentru alegerile ei îndrăznețe de modă înainte de a muri tragic într-un accident de mașină în 1997, a purtat bijuteria strălucitoare în timpul unei gale caritabile din Londra, în octombrie 1987. Ea a împerecheat colierul generos cu o rochie de catifea cu mâneci lungi, neagră și vișiniu, care a venit cu un gât cu volană - iar între pandantivul strălucitor și rochia elegantă, Prințesa a uimit la eveniment.

Citește și - Kim Kardashian, într-o rochie prea strâmtă ca să se poată mișca! Diva a făcut «dansul pinguinului»

Pandantivul enorm în cruce a fost realizat în 1920 de compania de bijuterii Garrard, iar potrivit Vogue, Diana era prietenă cu bărbatul care îl deținea, omul de afaceri britanic Naim Attallah. Mogulul, care a murit în 2021, I l-a împrumutat ​​pentru eveniment.

„Puțini oameni ar putea duce această piesă, dar Diana chiar ar putea”, a declarat fiul lui Naim, Ramsay Attallah, pentru presa în decembrie.

„Când eram mare, îl aveam mereu pe masă la prânzul de Crăciun, dar nu a fost purtat niciodată de nimeni, în afară de Diana și nu a fost văzut în public de când a murit.”

Piesa „îndrăzneață și colorată” a venit cu „ametiste tăiate pătrate și diamante tăiate circular” – cu o greutate totală a diamantului de aproximativ 5,25 carate.

Acum este în posesia lui Kim, care pare să aibă un talent pentru a cumpăra îmbrăcăminte și bijuterii care au fost deținute anterior de personalități celebre.

Ce alte bijuterii purtate de personalități celebre mai are Kim Kardashian

În 2011, ea a luat un set de brățări ale lui Elizabeth Taylor pentru 65.000 de dolari, iar în 2017 a plătit 379.500 de dolari pentru ceasul lui Jackie O.

Și, deși nu a putut să o adauge oficial la colecția ei, deoarece aparține unui muzeu, Kardashians a purtat și celebra rochie Happy Birthday Mr. President a lui Marilyn Monroe la Gala Met anul trecut.

Reacții negative după ce Kim Kardashian ar fi deteriorat o rochie celebră

Dar decizia lui Kim de a purta rochia la balul găzduit de Anna Wintour a stârnit o mulțime de reacții din partea utilizatorilor rețelelor sociale, după ce s-a zvonit că a deteriorat rochia.

Și acum, recenta ei achiziție a dus la un val de comentarii din partea utilizatorilor online.

„Are o obsesie ciudată pentru lucrurile morților”, a scris un utilizator de Twitter.

„A distrus deja rochia lui Marilyn și acum are colierul Dianei... Nu vei fi niciodată iconică, Kim Kardashian”, a spus altul.

„Prințesa Diana se uită în jos din Rai văzând că Kim Kardashian și-a cumpărat vechile ei bijuterii”, a adăugat altcineva, însoțit de un videoclip cu cineva care întreabă: „Cine este această femeie?”

Un alt utilizator a postat pe Twitter: „Daunele aduse de Kim Kardashian istoriei modei sunt atât de nerespectuoase și grosolane.

„Iar oamenii care continuă să-i vândă aceste articole pentru profit, în loc să le păstreze pentru istorie, nu sunt mai buni”.

“Poate să se oprească? Practic nu o suport pe ea sau pe familia ei”, se arată într-un al cincilea tweet.

O să deschidă un muzeu de accesorii și haine ale oamenilor morți pe care le-a profanat”? a întrebat altcineva.

„Adevărul este că ea nu este altceva decât un cameleon - nu se evidențiază singură, ci doar se modelează la ceea ce este în prezent popular/la modă”, a scris un alt utilizator.

„De aceea se prinde de aceste suveniruri emblematice de la vedetele din trecut. Nu are nimic altceva decât bogăție și trucuri ieftine în numele ei.

„Ea poate cumpăra articole emblematice, dar nu va fi niciodată o pictogramă”, se spunea într-un alt tweet.

DailyMail.com a contactat reprezentantul lui Kim pentru comentarii.

„Bijuteriile deținute sau purtate de regretata Prințesă Diana sunt foarte rar pe piață, în special o piesă precum crucea Attallah, care este atât de colorată, îndrăzneață și distinctă”, a declarat Kristian Spofforth, șeful Bijuterii la Sotheby's, într-un comunicat, înainte de vânzare.

„Într-o oarecare măsură, acest pandantiv neobișnuit este un simbol al siguranței de sine în creștere a Prințesei în alegerile ei vestimentare și de bijuterii, în acel moment special din viața ei.

„Suntem încrezători că această bijuterie unică a lui Garrard din anii 1920, cu o proveniență atât de excepțională și purtată doar de prințesa însăși, va atrage atenția unei largi varietăți de ofertanți, inclusiv colecționari de bijuterii regali și nobili, precum și fani ai Prințesei dornice să împărtășească o parte din istoria ei.”

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net