Kim Kardashian uimește din nou! A pozat în cele mai neobișnuite ipostaze

Ultima actualizare:

Știe Kim Kardashian (42 de ani) ceva ce noi nu știm? Săptămâna aceasta baloanele „extraterestre” au devenit subiecte virale în mediul online, iar diva a profitat de ocazie. Fondatoarea SKIMS a pășit în spațiul cosmic pentru noua colecție de costume de baie a brandului ei. Îmbrăcată în bikini pentru ședința foto, Kim a fost înconjurată de, ați ghicit, extratereștri!

Kim Kardashian te invită pe un tărâm cu totul nou (foto: Instagram)
Kim Kardashian te invită pe un tărâm cu totul nou (foto: Instagram)

Etalându-și formele voluptoase, mama a patru copii a publicat imaginile sexy pe rețelele sociale, unde a transmis și un mesaj fanilor: „Vă prezentăm un tărâm cu totul nou al SKIMS Swim: stiluri și culori complet noi pe care trebuie să le vedeți pentru a crede”. Nu este un secret faptul că diva, care se laudă cu o avere de 1.4 miliarde de dolari, iubește să ducă ideile pentru brandul ei la extrem, și, și de data aceasta i-a ieșit!

Creatoarea SKIMS promite ca aceasta să fie „cea mai mare lansare de până acum” a mărcii. Pentru ședința foto, Kim a purtat o varietate de look-uri stilizate cu selecții din viitoarea linie de înot SKIMS, inclusiv costume de baie neon, costume dintr-o piesă și accesorii. Într-un set de imagini, diva apare relaxându-se pe un șezlong purtând un costum dintr-o piesă verde neon, înconjurată de extratereștrii îmbrăcați în costume diferite, dar în aceeași culoare. În alta, vedeta apare într-un costum maro din două piese, înconjurată tot de extratereștrii, bineînțeles. In imagini sunt prezentate mai multe modele, de la costum albastru, la bej sau gri.

Brandul SKIMS Swim al divei a fost un succes imediat după ce a fost lansat pentru prima dată în martie anul trecut. „Ne-am luat timp suplimentar și grijă să ne asigurăm că calitatea și potrivirea sunt perfecte înainte de lansare”, a declarat ea pentru British Vogue la momentul respectiv, dezvăluind că există mărimi pentru toată lumea în linie. „Ideea este de a-ți construi look-ul dintr-un sortiment mare de piese - avem o garderobă totală de ținute de înot, de la mini bikini la costum de baie cu totul, dintr-o singură piesă”, a mai adăugat ea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net