Le recunoști? Astăzi sunt celebre amândouă. Una dintre ele a suferit în timp o transformare uluitore. FOTO

Elena Băsescu, cea mai tânără fiică a fostului președinte al României, Traian Băsescu, a fost mereu o figură controversată și expusă mediatic. Puțini sunt cei care știu că și-a început cariera ca model, dar spre sfârșitul anilor 2000 a decis să urmeze drumul politic al tatălui său, făcându-și primii pași în această direcție.

Ioana Băsescu (stânga), împreuna cu sora ei, Elena / foto: arhiva personala
Ioana Băsescu (stânga), împreuna cu sora ei, Elena / foto: arhiva personala

O modificare semnificativă în viața sa profesională a fost însoțită și de o transformare majoră în aparența sa fizică. Iată imaginile care o surprind în perioada adolescenței!

Viața privată și cariera Elenei Băsescu au fost mereu sub atenția presei

Absolventă a Facultății de Relații Comerciale Financiar-Bancare Interne și Internaționale, Universitatea Româno-Americană din București, și deținătoare a unei diplome de master în științe politice de la Școala Națională de Studii Politice și Administrative, fiica cea mică a lui Traian Băsescu a experimentat pentru o scurtă perioadă în industria modelingului, pentru ca mai apoi să-și înceapă cariera în politică.

Pe parcursul anilor, Elena Băsescu a suferit o transformare fizică semnificativă, și nu este un secret că a apelat la intervenții estetice.

Elena Băsescu arată azi complet diferit. După retragerea din politică, fiica fostului președinte al României și-a făcut debutul ca jurnalist pe micile ecrane, la Aleph News, trustul de presă deținut de Adrian Sârbu.

A fost europarlamentar între 2009 și 2014, iar în 2016 a devenit membră a departamentului de Relații Internaționale la Camera de Comerț și Industrie.

Elena Băsescu și-a făcut mai multe operații estetice

Elena Băsescu și-a făcut mai multe operații estetice / foto: arhiva personala
Elena Băsescu și-a făcut mai multe operații estetice / foto: arhiva personala

De-a lungul timpului, Elena Băsescu a experimentat o serie de transformări majore în ceea ce privește aspectul său fizic. Fotografiile din adolescență o arată cu părul scurt și ondulat, îmbrăcată în haine largi și cu câteva kilograme în plus.

Modificările fizice ale sale au stârnit critici aspre în ultimii ani, existând voci care au subliniat că a exagerat cu procedurile estetice.

Fiica cea mai mică a fostului președinte a explicat în detaliu modificările pe care le-a făcut. Elena Băsescu și-a supus nasul unei intervenții chirurgicale și și-a injectat colagen în buze.

În plus, a intervenit și la nivelul pomeților pentru un contur mai pronunțat și la sprâncene pentru a obține o formă bine definită.

Ioana Băsescu, o figură controversată

Ioana Băsescu, fiica cea mare a fostului președinte al României, Traian Băsescu, este o figură cunoscută în spațiul public românesc, în principal datorită statutului tatălui său. Născută într-o familie politic influentă, Ioana a fost deseori în atenția mass-media, deși ea însăși a ales adesea să rămână departe de lumina reflectoarelor.

Educația și cariera profesională a Ioanei Băsescu au fost subiecte de interes, mai ales în perioada în care tatăl său ocupa cea mai înaltă funcție în stat. A urmat studii juridice și a avut diverse angajamente profesionale, unele dintre acestea fiind legate de domeniul dreptului.

De-a lungul anilor, Ioana Băsescu a fost implicată în câteva controverse, unele legate de acuzații de corupție, care au atras atenția presei. Aceste situații au adus un oarecare nivel de scrutiniu public asupra ei și a familiei sale.

În ciuda acestor aspecte, Ioana a încercat să își păstreze viața personală departe de ochii publicului, preferând să se concentreze pe viața sa profesională și familială. Deși este o figură cunoscută în România, detaliile despre viața ei personală sunt relativ puțin cunoscute de publicul larg.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net