Madonna are mai multă grijă de sănătatea ei, după ce a ajuns la Terapie Intensivă! Pregătește un nou turneu mondial

Madonna este mult mai precaută la repetiții, după ce în vară a fost internată mai multe zile la Terapie Intensivă, atunci când a crezut că va muri din cauza unei infecții bacteriene. Apropiații divei au declarat că artista, care deține o avere de 850 de milioane de dolari, o ia mai ușor cu repetițiile pentru turneul mondial pe care urmează să îl susțină începând cu sfârșitul lui septembrie. Pentru a se menține în formă, Madonna ține regim și face sport cu iubitul ei, pugilistul Josh Popper (29 de ani). Pe lângă asta, yoga și injecțiile săptămânale cu vitamine o ajută la recuperare.

Imagine cu Madonna îmbrăcată în costum. 2023
Madonna a avut probleme de sănătate, în urmă cu câteva luni (Foto: GettyImages)

Madonna are acum „un ritm mai lent”

Medicii au descoperit că ea a contractat o infecție bacteriană gravă, ceea ce înseamnă că turneul ei de aniversare de 40 de ani de carieră a trebuit să fie amânat, pentru ca diva să se recupereze. Din fericire, Madonna este acum într-o stare de sănătate mult mai bună, dar repetițiile ei pentru Celebration Tour nu sunt la fel de intense precum erau înainte, când durau și câte 12 ore pe zi.

Madonna a reluat repetițiile în urmă cu două săptămâni, iar o sursă a declarat, potrivit Metro, că Madonna are acum „un ritm mai lent”. Madonna încă se luptă cu oboseala, după ce a fost externată din spital. Ea petrece „o cantitate semnificativă de timp în pat”, potrivit unei surse TMZ. Tocmai repetițiile intense au dus la îmbolnăvirea ei, întrucât Madonna a ignorat mult timp simptomele bolii, pentru că nu voia să lipsească de la antrenamente. Madonna va concerta începând cu toamna aceasta în Marea Britanie, Belgia, Danemarca, Spania, Suedia, Portugalia, Franța, Germania, Italia și Țările de Jos. Turneul ei nord-american a fost reprogramat și urmează să înceapă pe 13 decembrie, în Brooklyn, la Barclays Center. Recent, Madonna a spus cu regret că trebuie să anuleze spectacolele din Tulsa, Nashville, San Francisco, Las Vegas și Phoenix, oferind banii înapoi fanilor care deja își cumpăraseră biletele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Planeta Radeanu jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net