Madonna, petrecere extravagantă de ziua ei: „Mă bucur că sunt în viață”

Madonna (65 de ani) a dat o petrecere de zile mari, miercuri, cu ocazia zilei sale de naștere. După ce luna trecută a fost internată la Terapie Intensivă, în urma unei infecții bacteriene, regina muzicii pop pare că și-a revenit aproape complet.

Madonna, îmbrăcată într-o rochie înfolartă și cu ochelari de soare la ochi, pe străzile din Lisabona
Madonna a împlinit 65 de ani (Foto: Instagram)

Madonna s-a distrat în Portugalia

Madonna, care se laudă cu o avere de 850 de milioane de dolari, și-a invitat familia, printre care cei șase copii ai ei, Lourdes Leon (26 de ani), Rocco Ritchie (22 de ani), David Banda (17 ani) și Mercy James (17 ani), gemenele Stella Estere (10 ani), și prietenii apropiați, la o cină privată, în Lisabona, Portugalia, țara care îi este a doua ei casă.

Potrivit unor surse, la petrecere au fost în jur de 30 de invitați, care s-au delectat cu băuturi scumpe, mâncăruri alese și, evident, cu tort. Madonna a împărtășit fanilor și un videoclip în care suflă în lumânări și le spune prietenilor ei „Mă bucur că sunt în viață”. Recent, cântăreața și-a reprogramat turneul mondial, deși familia susține că încă are nevoie de recuperare medicală și de multă odihnă.

Familia Madonnei a crezut că artista va muri

Madonna a fost găsită luna trecută leșinată, în apartamentul său, și transportată de urgență la spital. La momentul acela, rudele au crezut că artista nu va scăpa cu viață, după ce medicii au decis să o intubeze.

„Sâmbătă, 24 iunie, Madonna a dezvoltat o infecţie bacteriană gravă care a dus la o internare de câteva zile la terapie intensivă. Starea ei de sănătate se îmbunătăţeşte, însă ea se află în continuare sub îngrijire medicală. Se preconizează o recuperare completă.

În acest moment, va trebui să întrerupem toate angajamentele, inclusiv turneul. Vom comunica mai multe detalii imediat ce le vom avea, inclusiv o nouă dată de începere a turneului şi pentru spectacolele reprogramate”, a anunţat impresarul său, Guy Oseary.

În ultimele două zile, nimeni nu a știut cu adevărat în ce direcție aveau să se îndrepte lucrurile, iar familia s-a pregătea pentru ce e mai rău. Toată lumea credea că o putem pierde, asta a fost realitatea“, a declarat o rudă, potrivit Daily Mail.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net