Mariah Carey, Crăciun magic alături de copiii ei! S-au plimbat cu sania prin zăpadă

Ultima actualizare:

Mariah Carey (54 de ani) nu suferă după fostul iubit! Deși s-a despărțit recent de dansatorul Bryan Tanaka (40 de ani), vedeta a trecut repede peste impas. Ea a petrecut sărbătorile de iarnă alături de cei doi copii ai ei, gemenii Monroe și Moroccan (12 ani).

Mariah Carey s-a îmbrăcat în roșu, în Ajunul Crăciunului (Foto: Instagram)
Mariah Carey s-a îmbrăcat în roșu, în Ajunul Crăciunului (Foto: Instagram)

Mairah Carey a publicat o serie de poze alături de cei mici, în timp ce se plimba cu sania prin zăpadă. Într-una din poze, vedeta, care are o avere de 350 de milioane de dolari, este îmbrăcată în roșu, culoarea festivă a Crăciunului. De asemenea, ea a publicat și un videoclip în care ea este costumată în Crăciuniță, în fața bradului, iar copiii sunt lângă ea.

Monroe și Moroccan sunt copiii ei din mariajul cu actorul și rapperul Nick Cannon (43 de ani), de care a divorțat în 2016.

Mariah, Monroe și Moroccan s-au plimbat cu sania (Foto: Instagram)
Mariah, Monroe și Moroccan s-au plimbat cu sania (Foto: Instagram)

Ce dietă ține Mariah Carey 

Mariah Carey a trecut printr-o transformare spectaculoasă în ultimii ani, deși a arătat bine în toate versiunile ei. Fanii cântăreței americane au speculat că pierderea ei dramatică în greutate a fost rezultatul unei intervenții chirurgicale la nivelul stomacului, așa cum se poartă printre vedete, dar Mariah Carey nu a confirmat și nici nu a infirmat aceste zvonuri.

Tot ce a spus a fost că a ținut un regim strict și că a făcut mult sport, însă fanii sunt de părere că aceasta și-a micșorat, totuși, stomacul. Oricum ar fi, transformarea se vede foarte clar.

Dieta acesteia include alimente sănătoase, cum ar fi multă supă de legume, pește, pui, ouă, fructe, legume crude și cereale integrale. Artista se ține departe de pâine, dulciuri și mâncare de tip fast-food. Mariah Carey adoră somonul afumat și caperele, așa că mănâncă mult din acea proteină slabă, dar secretul succesului ei a fost singurul lucru pe care l-a eliminat aproape complet și acela este zahărul procesat. A tăiat ciocolata și alte dulciuri din stilul ei de viață, iar când are poftă de desert, mănâncă fructe, în general afine sau mango. De asemenea, a eliminat carbohidrații și pâinea. Ca urmare, ea a slăbit enorm și arată și se simte mult mai bine.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tatarusanu CAPTURA TV jpg
image
image
image
image
image
image
Ilie Nastase Cannes jpg
Marius Moga a asigurat muzica, iar Chef Traian Galleguillos a fost responsabil cu meniul de top pentru petrecerea cu artiștii
"Pentru mine e doar o perioadă, mă joc și eu cu ce a mai apărut în industria asta cosmetică, testez chestii", ne-a spus Lora
555 (3) jpg
image png
monica barladeanu jpg
banner vlad gherman png
iubit nicole cherry jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net