Mariah Carey, sub bisturiu? Fanii nu o mai recunosc în cele mai noi imagini

Ultima actualizare:

Mariah Carey a creat recent vâlvă în mediul online, după ce a publicat pe rețelele de socializare câteva filmulețe în care apare vorbind cu publicul ei. La scurt timp, admiratorii săi s-au întrebat dacă nu cumva celebra artistă ar fi recurs la câteva operații estetice.

Mariah, aia ești tu?”, e întrebarea pe care celebra cântăreață Mariah Carey a primit-o deja în zeci de exemplare, în mediul online.

Admiratorii lui Mariah Carey, convinși că artista s-a transformat la estetician

Fanii ei susțin că înfățișarea artistei s-ar fi schimbat, în cele mai noi imagini publicate de către aceasta, unii dintre ei fiind chiar convinși că Mariah a suferit de curând o operație estetică, precum un „face lift.”

Vezi și: Mariah Carey are o siluetă fabuloasă, la 53 de ani! Diva a făcut un show provocator la piscină

În timp ce unii sunt convinși că Mariah Carey a trecut pragul medicului estetician, alții sunt de părere că schimbarea s-ar putea datora și filtrelor de pe rețelele de socializare, însă cert este că majoritatea urmăritorilor săi au fost de părere că artista pare transformată.

Ți-ai o pus o față nouă?”, „Câte fillere poți să îți înjectezi? Te admir, dar nici nu te mai recunsc. E deja prea mult”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit Mariah Carey, la ultimele ei postări.

În filmulețele cu pricina, publicate în secțiunea „Story” de pe Instagram, Mariah pare că și-a subțiat linia maxilarului și și-a accentuat pomeții, cel mai probabil cu ajutorul filler-elor de umplere. De asemenea, chipul acesteia pare mai întinerit, însă „de vină” ar putea fi doar filtrele de Instagram.

Citește și: Mariah Carey, dată în judecată pentru o sumă fabuloasă. Mega-hitul care este mărul discordiei

Mariah Carey acceptă cu greu ideea de „îmbătrânire”

De-a lungul timpului, Mariah Carey (53) a recunoscut că nu e tocmai persoana care să accepte trecerea timpului, dezvăluind că preferă să se prefacă în acest sens, că uită chiar câți ani are. 

Nu număr anii, dar cu siguranță îi critic… Am aniversări, nu zile de naștere, pentru că sărbătoresc viața. Cred că trebuie să rămân veșnic neștiutoare și uitucă în ceea ce privește înaintarea în vârstă. Sincer, când îți pui singur un număr, e ca și când...Adică de ce ai face asta?”, mărturisea ea pentru People, în 2015.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net