Mariah Carey, "Regina Playback-ului"

După o absenţă de şapte ani, celebra cântăreaţă Mariah Carey (52 de ani) a fost prezentă joi la cea de-a 96-a paradă anuală a Zilei Recunoştinţei, de la New York.

Foto: GettyImages
Foto: GettyImages

Îmbrăcată într-o rochie roşie tip sirenă, accesorizată cu o tiară strălucitoare şi umbrelă asortată, Mariah Carey a cântat melodia care a consacrat-o „All I Want for Christmas Is You”. A fost înconjurată de dansatori îmbrăcaţi în uniforme de fanfară şi a fost acompaniată de cei doi gemeni ai săi de 11 ani, Moroccan şi Monroe.

Micuţii şi-au făcut apariţia ieşind din cutii de cadouri verzi şi au dansat alături de ea pentru tot restul cântecului.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Frumuseţea momentului a fost stricată însă chiar de marea vedetă, care a fost acuzată că a făcut un playback ordinar. Fanii au observat că vocea ei impecabilă suna extrem de asemănător cu versiunea înregistrată a piesei din 1994, iar buzele ei nu se prea sincronizau cu melodia. Astfel, autodenumita „Regina Crăciunului” a devenit „Regina Playback-ului”!

În vara acestui an, Mariah Carey a creat vâlvă în mediul online, după ce a publicat pe rețelele de socializare câteva filmulețe în care apărea vorbind cu publicul ei. Nu a trecut mult și admiratorii săi s-au întrebat dacă nu cumva celebra artistă a recurs la câteva operații estetice. Fanii au susținut că înfățișarea artistei s-ar fi schimbat, în imagini publicate de către aceasta, în lun aiunie, unii dintre ei fiind chiar convinși că Mariah a suferit de curând o operație estetică, posibil un „face lift.”

În filmulețele cu pricina, publicate în secțiunea „Story” de pe Instagram, Mariah Carey a lăsat că și-a subțiat linia maxilarului și și-a accentuat pomeții, cel mai probabil cu ajutorul filler-elor. De asemenea, chipul acesteia părea mai întinerit, însă „de vină” ar fi putut fi și filtrele de Instagram.

De-a lungul timpului, Mariah Carey, ajunsă la vârsta de 53 de ani, a recunoscut că nu e tocmai persoana care să accepte trecerea timpului, dezvăluind că preferă să se prefacă în acest sens, că uită chiar câți ani are. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
"Sunt eu atât de fericită!", a mai completat Octavia Geamănu
banner irinel columbeanu png
Harra Carmen jpg
banner gabriela cristea png
jador jpg
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
image
actualitate.net
image
actualitate.net