Megan Fox și Machine Gun Kelly s-ar fi despărțit. Ce decizie radicală a luat celebra actriță

Ultima actualizare:

Megan Fox (36 de ani) și-a uimit fanii! Vedeta pare să-și fi șters contul de Instagram, la doar câteva ore după ce a stârnit zvonuri că ea și Machine Gun Kelly (32 de ani) s-au despărțit. Pagina de socializare a starului din filmul „Transformers” a fost dezactivată duminică seară.

Megan Fox și Machine Gun Kelly s-ar fi despărțit (GettyImages)
Megan Fox și Machine Gun Kelly s-ar fi despărțit (GettyImages)

Înainte să-și închidă contul, Megan a șters toate fotografiile cu logodnicul ei și a publicat o actualizare în care sugera că acesta a fost „necinstit”. De asemenea, actrița nu mai urmărea aceleași persoane, cu excepția lui Eminem - artistul cu care Machine Gun Kelly are o dispută de ani buni, Timothée Chalamet și Harry Styles.

Duminică, 12 februarie, Fox a distribuit mai multe fotografii cu mai multe selfie-uri în oglindă și un scurt videoclip. La descriere, vedeta a citat versuri dintr-un cântec al lui Beyoncé, „Pray You Catch Me”, care este considerată a fi o melodie despre presupusa infidelitate a soțului ei, Jay Z: „Poți simți minciuna/ este în toată răsuflarea ta”.

Sub postarea actriței, un utilizator de social media a scris: „Cred că s-au despărțit în cele din urmă. Pozele au dispărut”, în timp ce o altă persoană a repetat: „Oricât de bine ar arăta cei doi împreună, mă bucur că a luat în considerare sănătatea mintală și s-a despățit de el. Kelly chiar nu a fost cel mai bun lucru pentru ea”.

Megan Fox și Kelly s-au logodit în urmă cu 1 an

Fox și Kelly s-au logodit în ianuarie 2022, după un an și jumătate de întâlniri. Logodna lor a avut loc la mai puțin de doi ani după ce Megan s-a despărțit de Brian Austin Green, cu care împarte trei fii: Noe, nouă, Bodhi, șapte și Journey, cinci.

Actrița și Kelly au fost văzuți ultima dată în public împreună la petrecerea Super Bowl a lui Drake, vineri, unde păreau mai îndrăgostiți ca niciodată. Kelly a fost surprins în fotografii cu brațele în jurul iubitei sale.

Înainte de acest eveniment, cei doi au participat împreună la cea de-a 65-a ediție a Premiilor Grammy. Înainte de ceremonia de decernare a premiilor, Fox a participat la gala anuală de dinainte de Grammy cu o încheietură ruptă și comoție, dar nu a dezvăluit detalii despre modul în care s-au produs leziunile, relatează tabloidul britanic The Independent.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net