Americanilor nu le mai place de Meghan Markle: ,,regizează ceea ce spune”

Ultima actualizare:

Meghan Markle, soția prințului Harry, a fost mereu în atenția presei. Aceștia au început să creadă că tot ce știe Meghan să facă este să se plângă din diferite motive, totul fiind doar un joc pentru a atrage atenția.

Meghan Markle

Cel mai mare ziar din America, ,,Washington Post’’, a avertizat-o că „pentru a reuși în mass-media, trebuie să lase în urmă traumele regale”. Și o sursă a televiziunii americane a susținut că „o parte din strălucirea acesteia” a dispărut.

Val de critici la adresa lui Meghan

Interviul pe care Meghan l-a dat celor de la The Cut a fost unul revelator. Aceasta a vorbit despre intrarea ei în Familia Regală și despre faptul că a fost un moment de jubilație internațională, comparabilă cu eliberarea lui Nelson Mandela.

Gazda emisiunii ,,Sunrise’’ din Australia, Natalie Barr, a avut o reacție dură, afirmând că nici măcar nu a putut să citească tot interviul acordat de Meghan Markle.

Citește și: Meghan Markle nu mai tace! Ducesa de Sussex, un nou atac la adresa Casei Regale

Scriitoarea Allison P. Davis, cea care i-a luat lui Meghan interviul, a ținut să sublinieze, în 6.400 de cuvinte, comportamentul lui Meghan.

Davis a scris, referindu-se la serialul de televiziune ,,The Bachelor'', care se întâlnește în SUA, că Ducesa „conversează uneori de parcă ar avea un mic producător în creier, care regizează ceea ce spune”.

Presa din SUA consideră că are un comportament teatral

Scriitoarea își amintește cum, în timpul interviului, Meghan întrebat dacă „ar putea transcrie zgomotele pe care le scoate”. Aceasta urmărește fiecare mișcare și consideră că toate gesturile Ducesei  de Sussex sunt teatrale.

Se pare că, dacă în urmă cu un an, presa din SUA nu ar fi spus nimic negativ la adresa lui Meghan, acum lucrurile s-au schimbat.

Citește și: Harry și Meghan Markle nu cred că o vor vizita luna viitoare pe Regina Elisabeta a II-a

Antipatia presei nu îi ajută deloc pe Meghan și Harry. Aceștia și-au putut permite locuința în care trăiesc, abia după ce au semnat două acorduri uriașe cu diverse entități din mass-media.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
banner codin maticiuc png
banner Ella Crăciun png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net