Harry și Meghan Markle nu cred că o vor vizita luna viitoare pe Regina Elisabeta a II-a

Ultima actualizare:

Harry și Meghan Markle vor vizita Marea Britanie în septembrie, însă nu cred că vor trece și pe la Regina Elisabeta a II-a.

Printul Harry si Meghan Markle FOTO EPA-EFE

Cuplul au fost ultima oară la Balmoral în 2018, însă de această dată se spune că nu vor merge la moșie, iar cauza ar fi o dispută în desfășurare, cu privire la securitatea lor. Pe 5 septembrie cei doi vor călători la Manchester, pentru One Young World, unde Meghan va ține discursul principal la ceremonia de deschidere.

Citește și: Nu te-ai fi așteptat la asta! Legătura dintre Meghan Markle și celebrul serial „Familia Bundy"

Apoi vor pleca spre Germania pentru un eveniment, iar pe 8 septembrie se vor întoarce în Marea Britanie pentru Premiile WellChild de la Londra, unde Prințul Harry va ține un discurs.

Zilele de miercuri și joi nu sunt ocupate, ceea ce înseamnă că ar putea să își viziteze familia. Despre Harry se spune că și-ar fi văzut ultima oară bunica când a avut loc Jubileul de Platină, însă a petrecut doar 15 minute alături de ea. Harry și Meghan au mai avut o vizită în aprilie, când s-au întâlnit în secret în drum spre Țările de Jos cu Regina și Prințul Charles, notează Daily Mail. 

Nu rata nici: Podcastul lui Meghan Markle, desființat de critici: «E plin de banalități și clișee»

Starea de sănătate a Reginei Elisabeta a II-a

Vârsta își spune cuvântul în cazul Reginei Elisabeta a II-a, căreia i se înrăutățește starea de sănătate. La 96 de ani, aceasta și-ar fi anulat mai multe angajamente pe care le-a avut în ultimele luni, din cauza problemelor de sănătate.

Află și: Meghan Markle nu mai tace! Ducesa de Sussex, un nou atac la adresa Casei Regale

Prințul Charles, în vârstă de 73 de ani, îi face din ce în ce mai des vizite mamei sale.

Este foarte neobișnuit ca Prințul Charles să facă astfel de vizite improvizate pentru a-și vedea mama. Dar Charles este o persoană foarte atentă – și pe cine altcineva se poate baza, acum că prințul Philip a plecat? Toată lumea crede că se văd în mod normal tot timpul, dar nu se vede”, a declarat Ingrid Seward de la Majesty Magazine.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

image
image
image
image
image
image
9469179mac jpg
craig evans tatuaje iepuri cartea recordurilor instagram jpg
Somn - bărbat care doarme FOTO Shutterstock
lidl pexels jpg
arbore de cacao foto jpg
primul telefon graham bell jpg
Antarctica (Shutterstock) jpg
facebook glovo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net