VIDEO Mike Tyson promovează «marijuana de calitate» din propria seră: «Miroase extraordinar»

Ultima actualizare:

Mike Tyson, 53 de ani, le-a făcut pe toate la viața lui, atât din punct de vedere personal, cât și profesional. De la o carieră fulminantă de boxeur, a trecut la cinematografie, antreprenoriat și, mai nou, s-a apucat de cultivat marijuana. 

tyson mike gettyimages 1096316320 jpeg

Campionul la box, retras din activitate de ceva ani, a apărut recent într-un clip în care face un tur al serei de marijuana pe care o deține, o afacere ce s-a dovedit a fi foarte profitabilă pentru el. Tyson ar câștiga 500.000 de dolari lunar, din comercializarea produselor din cannabis, marcă proprie, care au devenit foarte apreciate printre cunoscători și sunt considerate a fi de cea mai bună calitate. 

Hai să afli și: Distracție și cannabis pentru Tyson după altercația din avion. Cine e victima?

Nu-i de mirare că în clipul postat pe Facbook, Mike Tyson este de-a dreptul încântat de cultura de marijuana pe care o crește pe proprietatea personală din California.

«Este de cea mai bună calitate și ah, miroase extraordinar», spune fostul boxeur în clipul devenit viral. 

Mike Tyson cheltuie o sumă colosală pe marijuana

Mike Tyson are planuri mari cu afacerea sa cu marijuana, care este deja foarte prosperă. Campionul are de gând să construiască un adevărat «imperiu» al comerțului cu cannabis de cea mai bună calitate. Visele sale sunt foarte îndrăznețe. Potrivit Forbes, acesta vrea să înființeze o nouă companie de produse pe bază de cannabis, ce se va numi Tyson 2.0. Brandul va oferi o gamă variată de preparate cu marijuana, cum ar fi prăjiturele sau sucuri.

Citește și: Un fermier din Bihor, dat în urmărire generală după ce a plantat cannabis prin fonduri europene

Tyson susține că datorită consumul de cannnabis a reușit să devină un om mult mai calm și mai echilibrat, aspect observat chiar și de cei din anturajul său. Se spune că fostul sportiv ar consuma cantități enorme de marijuana și că ar cheltui 40.000 de dolari pe lună, pentru micul său viciu, notează The Sun

Tyson vrea să organizeze un festival pentru pasionații de cannabis

Ferma lui Tyson se întinde pe o suprafață de 20 de hectare, iar fostul boxeur are de gând să transforme proprietatea într-un adevărat paradis pentru pasionații de cannabis. Mike vrea să înființeze și o școală, unde viitorii cultivatori de marijuana vor învăța să crească planta în cele mai bune condiții. 

O altă indee măreață a lui Tyson este organizarea unui festival de proporții, special dedicat consumatorilor de cannnabis, care să rivalizeze cu renumitul Coachella. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net