Nihan din celebrul serial turcesc „Kara Sevda” a dezvăluit sexul copilului. Fanii sunt în extaz!

Neslihan Atagül, frumoasa actriță turcească în vârstă de 31 de ani a dezvăluit sexul copilului. Ea și actorul Kadir Doğulu se pregătesc să devină părinți pentru prima dată, astfel că în scurt timp vor ține în brațe primul lor copil. 

Neslihan Atagül și Kadir Doğulu / foto: Social media
Neslihan Atagül și Kadir Doğulu / foto: Social media

În urmă cu doar câteva săptămâni, actrița anunța fericită faptul că este însărcinată, prin intermediul unei fotografii postate în mediul online. Recent, ea a publicat noi imagini cu burtica de gravidă, dezvăluind totodată și sexul copilului, în cadrul unei emisiuni televizate. 

„Suntem foarte fericiți!”

Protagonista serialelor „Dragoste infinită”, „Fiica ambasadorului” și „Sărutul otrăvit” a postat mai multe imagini pe social media, în care apare alături de soțul ei. Nihan din „Kara Sevda” va fi mămică de băiețel. Cei doi îndrăgostiți se simt cei mai fericiți oameni de pe pământ! 

„Sunt fericită! Foarte fericită! Suntem foarte fericiți, alături de soțul meu, de familia mea, de copilul nostru, pe care îl așteptăm cu nerăbdare. Vă mulțumesc pentru urările, rugăciunile și sprijinul vostru. Mă bucur că sunteți și voi aici!”, a scris Neslihan Atagül pe Instagram. 

Neslihan Atagül și Kadir Doğulu / foto: Instagram
Neslihan Atagül și Kadir Doğulu / foto: Instagram

Neslihan Atagül și Kadir Doğulu vor avea un băiețel 

Neslihan Atagül și Kadir Doğulu s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului „Un destin la răscruce”. În luna iulie a anului 2016 au devenit soț și soție, petrecerea de nuntă desfășurându-se în cadrul unui hotel luxos din Turcia. 

Relația lor care se întinde pe durata a 8 ani de zile a fost supusă mai multor provocări. Tabloidele scriau acum ceva timp despre presupuse infidelități din partea lui Kadir, însă aceste bârfe nu le-au afectat relația, dimpotrivă, trăiesc cel mai frumos moment al vieții lor. 

Recent, în cadrul emisiunii Verissimo, de pe Canale 5, actrița a dezvăluit sexul copilului. Ea și soțul ei vor avea un băiețel, iar emoțiile au fost unicate. 

„Această veste bună a fost o adevărată surpriză pentru noi. Când am aflat a fost minunat pentru mine, dar mai ales pentru soțul meu. I-am spus într-un mod foarte simplu. Am început să râdem de bucurie și am râs timp de 15 minute.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Nouria Nouri png
banner gabriela cristea png
madonna profimedia (2) jpg
banner oana roman png
Ioana Ginghină s a căsătorit cu Cristi Pitulice 3 jpg
image jpeg
Banner Oana Turcu
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net